Cuby & the Blizzards

Jedna z najslávnejších holandských bluesových skupín vznikla niekedy v roku 1964 a zostava sa pomerne pravidelne menila. Preto sa dá stručne konštatovať, že sa kapela točila okolo speváka Harryho „Cuby“ Muskeeho. V období od druhej polovice 60. rokov po rok 1976 nahrala viacero albumov, debut Desolation vyšiel už v roku 1966 (o dva roky neskôr aj v Británii). Skupina okrem iného nahrávala albumy aj s hviezdami spoza morí a oceánov (Eddie Boyd, Alexis Korner).

V tomto období hral v skupine aj gitarista Eelco Gelling a práve jeho odchod do Golden Earring znamenal koniec prvého obdobia skupiny.

Muskee založil vlastný band, vydal nejaké albumy, opustil hudobný svet, vrátil sa s gangom a napokon v roku 1983 nakrátko obnovil... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Cuby 1966 Cuby & the Blizzards - Desolation
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Desolation
1/1
recenze/hodnocení
Cuby 1967 Cuby & the Blizzards - Groeten uit Grollo
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Groeten uit Grollo
2/2
recenze/hodnocení
Cuby 1967 Cuby & the Blizzards - Praise the blues
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Praise the blues
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1968 Cuby & the Blizzards - Trippin' thru a midnight blues
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Trippin' thru a midnight blues
1/1
recenze/hodnocení
Cuby 1968 Cuby & the Blizzards - Live’68
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Live’68
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1969 Cuby & the Blizzards - Appleknockers flophouse
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Appleknockers flophouse
1/1
recenze/hodnocení
Cuby 1970 Cuby & the Blizzards - Too blind to see
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Too blind to see
1/1
recenze/hodnocení
Cuby 1971 Cuby & the Blizzards - Simple man
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Simple man
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1972 Cuby & the Blizzards - Sometimes
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Sometimes
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1974 Cuby & the Blizzards - Afscheidsconcert
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Afscheidsconcert
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1975 Cuby & the Blizzards - Red, white and blue
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Red, white and blue
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1976 Cuby & the Blizzards - Kid blue
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Kid blue
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1989 Cuby & the Blizzards - The singles collection
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - The singles collection
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 1997 Cuby & the Blizzards - Travelling with the blues live!
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Travelling with the blues live!
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 2000 Cuby & the Blizzards - Dancing bear
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Dancing bear
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 2002 Cuby & the Blizzards - The Universal Masters Collection
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - The Universal Masters Collection
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 2003 Cuby & the Blizzards - Boom boom bang in the spirit of John Lee Hooker
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Boom boom bang in the spirit of John Lee Hooker
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 2006 Cuby & the Blizzards - Live in het oude Luxor
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Live in het oude Luxor
0/0
recenze/hodnocení
Cuby 2009 Cuby & the Blizzards - Cats lost
hodnocení/rating Cuby & the Blizzards  - Cats lost
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000