Crosby, Stills & Nash

David Crosby (ex-Byrds), Stephen Stills (ex-Buffalo Springfield) a Graham Nash (ex-Hollies) inspirováni létem lásky založili "supergroup trio" a od prvopočátku si získávali pověst vynikajících písničkářů, propojujících melodický soft beat, country, folk... občas s blues a psychedelickým oparem a bez Neila Younga natočili alba, která si dodnes zachovávají měřítka kvality zejména velebnými harmoniemi a podmanivými melodiemi, jimiž neustále přivolávají atmosféru svobody konce šedesátých let v americké Kalifornii, kam nedoléhal americký militarismus éry prezidenta Johnsona, zejména... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Crosby, 1969 Crosby, Stills & Nash - Crosby, Stills & Nash
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - Crosby, Stills & Nash
1/4
recenze/hodnocení
Crosby, 1977 Crosby, Stills & Nash - CSN
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - CSN
0/0
recenze/hodnocení
Crosby, 1982 Crosby, Stills & Nash - Daylight Again
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - Daylight Again
1/2
recenze/hodnocení
Crosby, 1983 Crosby, Stills & Nash - Allies
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - Allies
0/0
recenze/hodnocení
Crosby, 1990 Crosby, Stills & Nash - Live it up
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - Live it up
0/0
recenze/hodnocení
Crosby, 1991 Crosby, Stills & Nash - Carry on
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - Carry on
1/1
recenze/hodnocení
Crosby, 1994 Crosby, Stills & Nash - After the storm
hodnocení/rating Crosby, Stills & Nash - After the storm
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000