Counting Crows

Counting Crows (doslova „Počítající vrány“) jsou americká rocková kapela, která se stala velice populární v roce 1994 po vydání debutového alba August and Everything After na kterém představili svůj první hit Mr. Jones.

Zpěvák Adam Duritz a kytarista Dave Bryson (oba bývalý členové The Himalayans) se dali dohromady v San Franciscu v roce 1991 a vytvořili tak Counting Crows. Ze začátku vystupovali jako akustické duo vystupující ve městech Berkeley a San Francisco a jejich okolí.

Counting Crows si svým přátelským a tak trochu melancholickým přístupem rychle našli své fanoušky mezi fandy alternativního rocku, kteří hledali něco jiného než zuřící kytaristy Seattlské hudební scény. V této době se také z... (celý článek)

 

Audio ukázky

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Counting 1993 Counting Crows - August and Everything After
hodnocení/rating Counting Crows - August and Everything After
0/0
recenze/hodnocení
Counting 1996 Counting Crows - Recovering The Satellites
hodnocení/rating Counting Crows - Recovering The Satellites
0/0
recenze/hodnocení
Counting 1998 Counting Crows - Across A Wire: Live in New York City
hodnocení/rating Counting Crows - Across A Wire: Live in New York City
0/0
recenze/hodnocení
Counting 1999 Counting Crows - This Desert Life
hodnocení/rating Counting Crows - This Desert Life
0/0
recenze/hodnocení
Counting 2002 Counting Crows - Hard Candy
hodnocení/rating Counting Crows - Hard Candy
0/0
recenze/hodnocení
Counting 2003 Counting Crows - Films About Ghosts - The Best Of...
hodnocení/rating Counting Crows - Films About Ghosts  - The Best Of...
0/0
recenze/hodnocení
Counting 2006 Counting Crows - New Amsterdam: Live At Heineken Music Hall
hodnocení/rating Counting Crows - New Amsterdam: Live At Heineken Music Hall
0/0
recenze/hodnocení
Counting 2007 Counting Crows - August And Everything After de luxe edition
hodnocení/rating Counting Crows - August And Everything After  de luxe edition
0/0
recenze/hodnocení
Counting 2008 Counting Crows - Saturday Nights & Sunday Mornings
hodnocení/rating Counting Crows - Saturday Nights & Sunday Mornings
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000