Cosmograf

Cosmograf

Cosmograf je prog-rockový projekt z Veľkej Británie. Bol založený multi-inštrumentalistom Robinom Armstrongom, ktorý komponuje skladby prevažne sám, produkuje ich a píše k nim aj texty. Pozýva si často hosťujúcich muzikantov, ktorí sú známy vo svete progresívneho rocku. Hudba Cosmograf je zakotvená v 70-tých rokoch s výrazným odkazom na Pink Floyd, Genesis alebo Yes. Zároveň sú v nej prítomné aj novšie trendy zastupujúce alternatívne/prog-rockové kapely typu Porcupine Tree, Radiohead či Muse. Albumy nahráva vo svojom vlastnom štúdiu "The Trees".

Robin Armstrong využíva často aj prvky klasickej hudby a snaží sa o fúziu progresívneho rocku, ktorá polarizuje poslucháčov a vyžaduje si pozornosť. Albumy... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Cosmograf 2008 Cosmograf - Freed From The Anguish
hodnocení/rating Cosmograf - Freed From The Anguish
0/0
recenze/hodnocení
Cosmograf 2009 Cosmograf - End Of Ecclesia
hodnocení/rating Cosmograf - End Of Ecclesia
0/0
recenze/hodnocení
Cosmograf 2011 Cosmograf - When Age Has Done Its Duty
hodnocení/rating Cosmograf - When Age Has Done Its Duty
0/1
recenze/hodnocení
Cosmograf 2013 Cosmograf - The Man Left In Space
hodnocení/rating Cosmograf - The Man Left In Space
1/3
recenze/hodnocení
Cosmograf 2014 Cosmograf - Capacitor
hodnocení/rating Cosmograf - Capacitor
1/3
recenze/hodnocení
Cosmograf 2016 Cosmograf - The Unreasonable Silence
hodnocení/rating Cosmograf - The Unreasonable Silence
0/3
recenze/hodnocení
Cosmograf 2017 Cosmograf - The Hay-Man Dreams
hodnocení/rating Cosmograf - The Hay-Man Dreams
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000