Coroner

Coroner je thrash/prog-metalová kapela zo Švajčiarska založená v roku 1983. Spoločne s kapelami ako Fates Warning, Queensryche či Watchtower (a ďalšími samozrejme ...) položili základy progresívnemu metalu ako ho poznáme dnes. Bývajú nazývaní aj ako "Rush thrash-metalu". Ich jediným, dlhoročným a pôvodným členom bol bubeník Marky Edelmann (inak aj Marquis Marky). K nemu sa v roku 1985 pridali basák a spevák Ron Broder (zvaný aj Ron Royce), a gitarista Tommy Vetterli (Tommy T. Baron). Táto zostava sa považuje za klasickú a vytvorili spolu takmer všetky štúdiové albumy. Začínali ako koncertní technici pre kapelu Celtic Frost a samotný spevák Tom G. Warrior im naspieval, v rámci dobrých vzťahov, ich prvé demo Death Cult v roku 1986.
O rok... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Coroner 1987 Coroner - R.I.P.
hodnocení/rating Coroner - R.I.P.
1/2
recenze/hodnocení
Coroner 1988 Coroner - Punishment For Decadence
hodnocení/rating Coroner - Punishment For Decadence
1/2
recenze/hodnocení
Coroner 1989 Coroner - No More Color
hodnocení/rating Coroner - No More Color
1/1
recenze/hodnocení
Coroner 1991 Coroner - Mental Vortex
hodnocení/rating Coroner - Mental Vortex
1/1
recenze/hodnocení
Coroner 1993 Coroner - Grin
hodnocení/rating Coroner - Grin
0/0
recenze/hodnocení
Coroner 1995 Coroner - Coroner
hodnocení/rating Coroner - Coroner
0/0
recenze/hodnocení
Coroner 1996 Coroner - The Unknown - Unreleased Tracks 1985-1995
hodnocení/rating Coroner - The Unknown - Unreleased Tracks 1985-1995
0/0
recenze/hodnocení
Coroner 2016 Coroner - Autopsy (compilation)
hodnocení/rating Coroner - Autopsy (compilation)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000