Comedy Of Errors

Comedy Of Errors je neo-progresívna rocková skupina z Veľkej Británie (presnejšie Škótsko) založená v roku 1984. Názov si dali podľa jednej staršej Shakespeareovej hry. V hudbe je počuť inšpiráciu anglickým neo-progom po vzoru Marillion, Pendragon, IQ alebo Pallas. Silné melódie, emocionálne gitarové sóla a typická prog-rocková škola z Anglicka, to je zhruba hudobná produkcia tejto kapely.

Po neúspechoch a personálnych výmenách sa po roku 1989 rozpadávajú. Návrat sa koná v roku 2011 a vydávajú svoju prvú dlhohrajúcu dosku Disobey. Album dostal pochvalné reakcie recenzentov a aj poslucháčov. Ešte o stupienok lepšie dopadol nasledujúci Fanfare & Fantasy (2013). Vyprofilovali sa na ňom na zdatnú kapelu, ktorá dokáže tvoriť... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Comedy 1988 Comedy Of Errors - Comedy Of Errors (compilation)
hodnocení/rating Comedy Of Errors - Comedy Of Errors (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Comedy 2011 Comedy Of Errors - Disobey
hodnocení/rating Comedy Of Errors - Disobey
0/1
recenze/hodnocení
Comedy 2013 Comedy Of Errors - Fanfare & Fantasy
hodnocení/rating Comedy Of Errors - Fanfare & Fantasy
1/3
recenze/hodnocení
Comedy 2015 Comedy Of Errors - Spirit
hodnocení/rating Comedy Of Errors - Spirit
0/3
recenze/hodnocení
Comedy 2017 Comedy Of Errors - House Of The Mind
hodnocení/rating Comedy Of Errors - House Of The Mind
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000