Coloured Balls

Austrálsku hard-bluesrockovú kapelu Coloured Balls založil v roku 1972 jeden z najznámejších austrálskych rockových gitaristov Lobby Loyde, člen výbornej kapely Billy Thorpe & the Aztecs. V rokoch 1979 – 1980 „tvrdil“ Loyde gitaru v Rose Tattoo. Coloured Balls majú na konte 4 albumy, Summer Jam (1973, live), Ball Power (1973), Heavy Metal Kid (1974) a The First Supper Last (1976). Patrili medzi obľúbené kapely 70s austrálskych mládežníckych gangov “sharpies”. Skladba Working Man's Boogie bola nahratá v roku 1972 a na platni vyšla v roku 1976.
KingKong 7/2012/
Diskografia Mohyla

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Coloured 1973 Coloured Balls - Ball Power
hodnocení/rating Coloured Balls  - Ball Power
0/0
recenze/hodnocení
Coloured 1973 Coloured Balls - Summer Jam
hodnocení/rating Coloured Balls  - Summer Jam
0/0
recenze/hodnocení
Coloured 1974 Coloured Balls - Heavy Metal Kid
hodnocení/rating Coloured Balls  - Heavy Metal Kid
0/0
recenze/hodnocení
Coloured 1976 Coloured Balls - The First Supper Last
hodnocení/rating Coloured Balls  - The First Supper Last
0/0
recenze/hodnocení
Coloured 2006 Coloured Balls - Lobby Loyde and the Coloured
hodnocení/rating Coloured Balls  - Lobby Loyde and the Coloured
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000