Collapse Under the Empire

Collapse Under the Empire je skupina z nemeckého Hamburgu, ktorá bola založená v roku 2008. Tvorí ju vlastne duo Chris Burda (klávesy a bicie) a Martin Grimm (gitary a basa). Ich hudobným štýlom je inštrumentálny PostRock, v ktorom sú citeľné vplyvy iných hudobných žánrov ako Trip-Hop, Shoegazing, Synthie-pop alebo Progresívny rock.

Chris a Martin sa po prvý krát stretli v septembri 2007 v Hamburgu. Pod menom Collapse Under the Empire nahrali v roku 2008 prvé štvorskladbové EP Paintball.

Svoj prvý album pod názvom Systembreakdown vydávajú v roku 2009 vo vlastnej réžii. Rok na to vychádza druhý Find a Place to Be Safe už pod hlavičkou vydavateľstva Sister Jack Records. Týmto albumom sa dostávajú do... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Collapse 2008 Collapse Under the Empire - Paintball EP
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Paintball EP
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2009 Collapse Under the Empire - Systembreakdown
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Systembreakdown
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2010 Collapse Under the Empire - Find a Place to Be Safe
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Find a Place to Be Safe
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2010 Collapse Under the Empire - The Sirens Sound EP
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - The Sirens Sound  EP
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2011 Collapse Under the Empire - Shoulders & Giants
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Shoulders & Giants
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2012 Collapse Under the Empire - Fragments Of A Prayer
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Fragments Of A Prayer
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2013 Collapse Under the Empire - The Silent Cry EP
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - The Silent Cry EP
0/0
recenze/hodnocení
Collapse 2014 Collapse Under the Empire - Sacrifice & Isolation
hodnocení/rating Collapse Under the Empire - Sacrifice & Isolation
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000