Collage

Collage je poľská progresívna rocková kapela, založená v roku 1985. Pôvodnú zostavu skupiny tvorili Mirek Gil (gitara), Wojtek Szadkowski (bicie), Jarek Wajk (spev), Jurek Barczuk (gitara), Przemek Zawadzki (basa), Pawel Zajaczkowski (klávesy) a Ania Milewska (klávesy). Keď Wajk opustil skupinu, nahradil ho Jarek Majka. Majka tiež dlho nezostal, miesto neho prišiel spevák Tomek Rozycki.
V roku 1990 nahrali debutový album Baśnie (Rozprávky). Po skončení nahrávania, ale ešte pred turné, Rozycki opustil skupinu. Nahradil ho Zbyszek Bieniak. V nekonečnej hre na výmenu vokalistov Beniak odišiel o dva roky neskôr. Ešte počas toho istého roka sa vrátil Wajk, no opäť nezostal dlho. V skutočnosti zostali iba Szadkowski a Gil. Ďalší členovia skupiny... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Collage 1990 Collage - Baśnie
hodnocení/rating Collage - Baśnie
0/0
recenze/hodnocení
Collage 1993 Collage - Nine Songs Of John Lennon
hodnocení/rating Collage - Nine Songs Of John Lennon
0/0
recenze/hodnocení
Collage 1994 Collage - Moonshine
hodnocení/rating Collage - Moonshine
3/5
recenze/hodnocení
Collage 1995 Collage - Changes
hodnocení/rating Collage - Changes
0/0
recenze/hodnocení
Collage 1996 Collage - Safe
hodnocení/rating Collage - Safe
0/0
recenze/hodnocení
Collage 2005 Collage - Living In The Moonlight (DVD)
hodnocení/rating Collage - Living In The Moonlight (DVD)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000