Cocker, Joe

Joe Cocker (1944). Soul-rock-jazz-bluesový zpěvák světového významu.
Na rodil se v průmyslovém Sheffieldu a trvalo mu řadu let, než se prosadil na britské hudební scéně. Začínal úpravami coververzí písní Beatles a Boba Dylana. Ale na svůj úspwch si musel počkat.
Producent Denny Cordell v kooperaci s Tony Viscontim vsadili na jeho neobyčejně drsný, syrový a chraplavý hlas, který do té doby neměl kolem sebe obdoby. Samozřejmě, že zde byl Eric Burdon, Chris Farlowe, Roger Chapman... ale jejich úspěch se dostavil později a Cocker je dnes vnímán nejen na britské scéně, ale i v kontinentální Evropě a v zámoří jako praotec stylu blue-eyed-soul.
V květnu 1969 vychází jeho první album, na kterém účinkují v různých... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Cocker, 1969 Cocker, Joe - With A Little Help From My Friends
hodnocení/rating Cocker, Joe - With A Little Help From My Friends
2/2
recenze/hodnocení
Cocker, 1969 Cocker, Joe - Joe Cocker!
hodnocení/rating Cocker, Joe - Joe Cocker!
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1970 Cocker, Joe - Mad Dogs & Englishmen
hodnocení/rating Cocker, Joe - Mad Dogs & Englishmen
1/1
recenze/hodnocení
Cocker, 1974 Cocker, Joe - I Can Stand a Little Rain
hodnocení/rating Cocker, Joe - I Can Stand a Little Rain
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1975 Cocker, Joe - Jamaica Say You Will
hodnocení/rating Cocker, Joe - Jamaica Say You Will
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1976 Cocker, Joe - Stingray
hodnocení/rating Cocker, Joe - Stingray
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1978 Cocker, Joe - Luxury You Can Afford
hodnocení/rating Cocker, Joe - Luxury You Can Afford
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1982 Cocker, Joe - Sheffield Steel
hodnocení/rating Cocker, Joe - Sheffield Steel
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1984 Cocker, Joe - Civilized Man
hodnocení/rating Cocker, Joe - Civilized Man
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1986 Cocker, Joe - Cocker
hodnocení/rating Cocker, Joe - Cocker
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1987 Cocker, Joe - Unchain My Heart
hodnocení/rating Cocker, Joe - Unchain My Heart
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1989 Cocker, Joe - One Night of Sin
hodnocení/rating Cocker, Joe - One Night of Sin
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1990 Cocker, Joe - Live
hodnocení/rating Cocker, Joe - Live
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1991 Cocker, Joe - Night Calls
hodnocení/rating Cocker, Joe - Night Calls
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1994 Cocker, Joe - Have a Little Faith
hodnocení/rating Cocker, Joe - Have a Little Faith
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1996 Cocker, Joe - Organic
hodnocení/rating Cocker, Joe - Organic
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1997 Cocker, Joe - Across from Midnight
hodnocení/rating Cocker, Joe - Across from Midnight
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 1999 Cocker, Joe - No Ordinary World
hodnocení/rating Cocker, Joe - No Ordinary World
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 2002 Cocker, Joe - Respect Yourself
hodnocení/rating Cocker, Joe - Respect Yourself
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 2004 Cocker, Joe - Heart & Soul
hodnocení/rating Cocker, Joe - Heart & Soul
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 2007 Cocker, Joe - Hymn for My Soul
hodnocení/rating Cocker, Joe - Hymn for My Soul
0/0
recenze/hodnocení
Cocker, 2010 Cocker, Joe - Hard Knocks
hodnocení/rating Cocker, Joe - Hard Knocks
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000