Cloudkicker

Cloudkicker je projekt, pod ktorým sa ukrýva multi-inštrumentalista Ben Sharp z amerického mesta Columbus štátu Ohio. Jeho tvorba je zameraná na inštrumentálnu gitarovú hudbu, do ktorej zahŕňa prvky progresívneho metalu, djentu, elektroniky alebo post/math metalu. Albumy skladá, nahráva, mixuje a úplne finalizuje vo svojom domácom štúdiu. Vychádzajú na vlastné náklady a Ben Sharp sa tak stal nezávislým umelcom, ktorý si získal značný rešpekt a uznanie.

Prvé dve dosky The Discovery (2008) a Beacons (2010) boli zamerané na math/djent metal a djentová komunita ich ocenila ako jedni z pilierov djentovej scény. Cloudkicker sa stal popri menách ako napr. Periphery, Animals As Leaders, Chimp Spanner či Meshuggah ďalším výrazným zástupcom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Cloudkicker 2008 Cloudkicker - The Discovery
hodnocení/rating Cloudkicker - The Discovery
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2008 Cloudkicker - The Map Is Not The Territory (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - The Map Is Not The Territory (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2009 Cloudkicker - Portmanteau (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - Portmanteau (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2010 Cloudkicker - Beacons
hodnocení/rating Cloudkicker - Beacons
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2010 Cloudkicker - ]]][[[ (A New Heavenly Body) (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - ]]][[[ (A New Heavenly Body) (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2011 Cloudkicker - Let Yourself Be Huge (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - Let Yourself Be Huge (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2011 Cloudkicker - Loop (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - Loop (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2012 Cloudkicker - Fade
hodnocení/rating Cloudkicker - Fade
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2013 Cloudkicker - Subsume
hodnocení/rating Cloudkicker - Subsume
0/0
recenze/hodnocení
Cloudkicker 2014 Cloudkicker - Little Histories (EP)
hodnocení/rating Cloudkicker - Little Histories (EP)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000