Climax Blues Band

Climax Blues Band - nejprve pod názvem Climax Chicago Blues Band je anglická skupina, která vznikla v r. 1968 a svezla se v linii zesíleného zájmu o britské rhythm and blues, přetavené v blues rock. Třebaže v Británii získala dílčí uznání, v USA a v Kanadě byli oblíbenější. Nedosáhli sice úrovně jako např. Ten Years After, Groundhogs, Savoy Brown, Free, ale muzikantsky to byla poměrně silná jednotka, jejíž hlavní devíza spočívala v živých koncertních vystoupeních. Prodeje jejich desek hodně kolísaly, ale bylo to dáno spíš nedostatečnou prací producentů a sníženým, zájmem jejich managementu se prosadit vedle slavných a mediálně známých jmen. Přesto i oni experimentovali a v lecčems se přibližovali třeba podobně orientovaným... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Climax 1969 Climax Blues Band - Climax Chicago Blues Band
hodnocení/rating Climax Blues Band - Climax Chicago Blues Band
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1969 Climax Blues Band - Plays On
hodnocení/rating Climax Blues Band - Plays On
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1970 Climax Blues Band - A Lot of Bottle
hodnocení/rating Climax Blues Band - A Lot of Bottle
1/1
recenze/hodnocení
Climax 1971 Climax Blues Band - Tightly Knit
hodnocení/rating Climax Blues Band - Tightly Knit
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1972 Climax Blues Band - Rich Man
hodnocení/rating Climax Blues Band - Rich Man
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1974 Climax Blues Band - Sense of Direction
hodnocení/rating Climax Blues Band - Sense of Direction
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1975 Climax Blues Band - Stamp Album
hodnocení/rating Climax Blues Band - Stamp Album
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1976 Climax Blues Band - Gold Plated
hodnocení/rating Climax Blues Band - Gold Plated
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1978 Climax Blues Band - Shine On
hodnocení/rating Climax Blues Band - Shine On
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1979 Climax Blues Band - Real to Reel
hodnocení/rating Climax Blues Band - Real to Reel
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1980 Climax Blues Band - Flying the Flag
hodnocení/rating Climax Blues Band - Flying the Flag
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1981 Climax Blues Band - Lucky For Some
hodnocení/rating Climax Blues Band - Lucky For Some
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1983 Climax Blues Band - Sample & Hold
hodnocení/rating Climax Blues Band - Sample & Hold
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1988 Climax Blues Band - Drastic Steps
hodnocení/rating Climax Blues Band - Drastic Steps
0/0
recenze/hodnocení
Climax 1993 Climax Blues Band - Blues from the Attic
hodnocení/rating Climax Blues Band - Blues from the Attic
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000