Clepsydra

Předchůdcem tohoto italo-švýcarského neoprogového seskupení byla skupina Delta Prophecy, kterou v roce 1989 založili klávesista Philip Hubert, kytarista Lele Hofmann, baskytarista Andy Thommen a bubeník Pietro Duca. V lednu následujícího roku se k výše zmíněným hudebníkům přidal zpěvák Aluisio Maggini, čímž přišla na svět Clepsydra, jejímž hlavním poznávacím znamením je především instrumentální zdatnost jejích členů a střídání agresivních symfonických motivů s tiššími pasážemi Hubertových kláves.

Mezi roky 1991 až 2002 vydala Clepsydra, jejímiž hudebními vzory byly britské neoprogové kapely jako Marillion, Pendragon a IQ, čtyři studiová alba - Hologram (1991), More Grains of Sand (1994),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Clepsydra 1991 Clepsydra - Hologram
hodnocení/rating Clepsydra - Hologram
0/1
recenze/hodnocení
Clepsydra 1993 Clepsydra - Fly Man (EP)
hodnocení/rating Clepsydra - Fly Man (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Clepsydra 1994 Clepsydra - More Grains of Sand
hodnocení/rating Clepsydra - More Grains of Sand
1/2
recenze/hodnocení
Clepsydra 1997 Clepsydra - Fears
hodnocení/rating Clepsydra - Fears
3/6
recenze/hodnocení
Clepsydra 2002 Clepsydra - Alone
hodnocení/rating Clepsydra - Alone
1/3
recenze/hodnocení
Clepsydra 2014 Clepsydra - 3654 Days (compilation)
hodnocení/rating Clepsydra - 3654 Days (compilation)
0/1
recenze/hodnocení
Clepsydra 2015 Clepsydra - DVD - Live @ RoSfest 2014
hodnocení/rating Clepsydra - DVD - Live @ RoSfest 2014
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000