Clearlight

Symfonický progrock pod taktovkou mistra klávesových nástrojů Cyrilla Verdeauxe. Mezi zásadní alba skupiny patří "Clearlight Symphony", "Forever Blowing Bubbles" a nejnovější album "Infinite Symphony".

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Clearlight 1974 Clearlight - Delired Cameleon Family 1974
hodnocení/rating Clearlight - Delired Cameleon Family 1974
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1975 Clearlight - Clearlight Symphony
hodnocení/rating Clearlight - Clearlight Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1975 Clearlight - Forever Blowing Bubbles
hodnocení/rating Clearlight - Forever Blowing Bubbles
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1977 Clearlight - Les Contes du Singe Fou
hodnocení/rating Clearlight - Les Contes du Singe Fou
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1978 Clearlight - Visions
hodnocení/rating Clearlight - Visions
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1983 Clearlight - Piano For The Third Ear
hodnocení/rating Clearlight - Piano For The Third Ear
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1984 Clearlight - Journey To Tantraland (1999 and 2001)
hodnocení/rating Clearlight - Journey To Tantraland (1999 and 2001)
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1990 Clearlight - Clearlight Symphony II
hodnocení/rating Clearlight - Clearlight Symphony II
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1998 Clearlight - Tribal Hybrid Concept (with Menestrey)
hodnocení/rating Clearlight - Tribal Hybrid Concept (with Menestrey)
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 1999 Clearlight - Ethnicolors
hodnocení/rating Clearlight - Ethnicolors
0/0
recenze/hodnocení
Clearlight 2003 Clearlight - Infinite Symphony
hodnocení/rating Clearlight - Infinite Symphony
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000