Clear Blue Sky

Hard rocková skupina Clear Blue Sky zo Západného Londýna vznikla niekedy okolo roku 1968 a vydala počiatkom 70. rokov jediný eponymný album. Navzdory obvyklému jednoalbumovému osudu sa v 90. rokoch dala dokopy a veselo existuje a vydáva albumy dodnes.

Zostavu tvorila trojica tínedžerov, John Simms hral na gitare a spieval, Ken White búšil do bubnov a Mark Sheather brnkal na basu. Dali sa dokopy už na škole, kde mali školskú kapelu Jug Blues. Po rôznych zmenách názvu a hraní kade-tade si ich všimol manažér pesničkára Donovana, istý Ashley Kozak, ktorý im zabezpečil zmluvu na album na značke Vertigo. Skupina ustálila svoje meno na Clear Blue Sky a mohlo sa ísť natáčať. Pod dohľadom producenta Patricka Campbell-Lyonsa sa album dostal na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Clear 1971 Clear Blue Sky - Clear Blue Sky
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Clear Blue Sky
1/2
recenze/hodnocení
Clear 1990 Clear Blue Sky - Destiny
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Destiny
0/0
recenze/hodnocení
Clear 1996 Clear Blue Sky - Cosmic crusader
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Cosmic crusader
0/0
recenze/hodnocení
Clear 2001 Clear Blue Sky - Out of the Blue - Live & Unreleased
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Out of the Blue - Live & Unreleased
0/0
recenze/hodnocení
Clear 2001 Clear Blue Sky - Mirror of the stars
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Mirror of the stars
0/0
recenze/hodnocení
Clear 2007 Clear Blue Sky - Gateway to the seventh dimension
hodnocení/rating Clear Blue Sky - Gateway to the seventh dimension
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000