Citron

1976–1981
Počátky Citronu spadají do roku 1976, kdy odešlo několik muzikantů od Františka Ringo Čecha a založilo doprovodnou kapelu zpěváka Aleše Ulma (dnešní televizní dramaturg). Mezi nimi byli také kytarista Olda Říha, bubeník Tolja Kohout (Katapult), klávesista Miloš Nop a především baskytarista Petr Michalík, který dal této kapele jméno Citrón. V této sestavě také natočili dva singly: Pecky z blum/Plátěnky (SP Panton 1976) a Mlčenlivá žena/Kočka (SP Supraphon 1976), na kterých kromě Ulma zpívají také zpěváci Milan Drličiak a Jiří Hromádka z divadla Semafor. Zanedlouho se Michalík osamostatní a hledá nové muzikanty. Zpěvákem se stává Vladimír Kubala. Dalšími členy jsou kytaristé Jiří Schmutz a bubeník Milan... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Citron 1983 Citron - Tropic Of Cancer
hodnocení/rating Citron - Tropic Of Cancer
0/0
recenze/hodnocení
Citron 1986 Citron - Plni energie
hodnocení/rating Citron - Plni energie
1/2
recenze/hodnocení
Citron 1986 Citron - Full Of Energy
hodnocení/rating Citron - Full Of Energy
0/0
recenze/hodnocení
Citron 1988 Citron - Radegast
hodnocení/rating Citron - Radegast
2/4
recenze/hodnocení
Citron 1990 Citron - Vypusťe psy
hodnocení/rating Citron - Vypusťe psy
0/1
recenze/hodnocení
Citron 1992 Citron - Radegast (English version)
hodnocení/rating Citron - Radegast (English version)
0/0
recenze/hodnocení
Citron 2010 Citron - Bigbitový pánbů
hodnocení/rating Citron - Bigbitový pánbů
0/1
recenze/hodnocení
Citron 2013 Citron - Jen si od plic zanadávej (1982- 1985)
hodnocení/rating Citron - Jen si od plic zanadávej (1982- 1985)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000