Citizen Cain

I když první zmínky o kapele Citizen Cain nacházíme v hudebních periodicích už počátkem osmdesátých let, oficiálním rokem vzniku CC byl pravděpodobně rok 1990, kdy se dali dohromady zpěvák Cyrus, kytarista Frank Kennedy, hráč na klávesy Stewart Bell, baskytarista Dave Elam a bubeník Chris Colvin.

V roce 1991 nahrává skupina své první demosnímky, jejichž příznivé přijetí vede k vydání prvního alba CC pod názvem Serpents In Camouflage (1993). Už po pár taktech první skladby můžeme poznat, odkud čerpala kapela inspiraci - tak jako pro mnohá neoprogová seskupení té doby, tak i pro hudebníky z Občana Caina byli vzorem jejich předchůdci z Genesis éry Petra Gabriela, respektive z Fishova Marillionu.

V... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Citizen 1993 Citizen Cain - Serpents In Camouflage
hodnocení/rating Citizen Cain - Serpents In Camouflage
3/4
recenze/hodnocení
Citizen 1994 Citizen Cain - Somewhere But Yesterday
hodnocení/rating Citizen Cain - Somewhere But Yesterday
3/7
recenze/hodnocení
Citizen 1996 Citizen Cain - Ghost Dance
hodnocení/rating Citizen Cain - Ghost Dance
0/0
recenze/hodnocení
Citizen 1997 Citizen Cain - Raising The Stones
hodnocení/rating Citizen Cain - Raising The Stones
0/0
recenze/hodnocení
Citizen 2002 Citizen Cain - Playing Dead
hodnocení/rating Citizen Cain - Playing Dead
1/2
recenze/hodnocení
Citizen 2012 Citizen Cain - Skies Darken
hodnocení/rating Citizen Cain - Skies Darken
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000