Chroma Key

Chroma Key je space-rockový a ambientný projekt amerického klávesáka a speváka Kevina Moorea. Po odchode z Dream Theater v roku 1994 sa začal venovať tvoreniu svojej vlastnej hudby, ktorá sa pohybovala v temnejších zákutiach psychedélie a elektroniky. Kevin Moorea si svoje albumy produkuje sám a nahráva ich v domácom štúdiu. Venoval sa zároveň aj iným hudobným projektom ako napr. OSI a prispel klávesovými zvukmi aj do nahrávok prog-metalových Fates Warning.

Debutový album Dead Air For Radios (1998) bol totálnym únikom od progresívneho metalu, ktorý tvoril v Dream Theater a je považovaný za jeden z jeho najlepších. Dal by sa označiť ako melancholický space-rock s poriadnou dávkou elektroniky. Ako hosť sa na ňom objavil technicky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Chroma 1995 Chroma Key - Music Meant To Be Heard
hodnocení/rating Chroma Key - Music Meant To Be Heard
0/0
recenze/hodnocení
Chroma 1998 Chroma Key - Dead Air For Radios
hodnocení/rating Chroma Key - Dead Air For Radios
0/1
recenze/hodnocení
Chroma 1999 Chroma Key - This Is A Recording (compilation)
hodnocení/rating Chroma Key - This Is A Recording (compilation)
0/0
recenze/hodnocení
Chroma 2000 Chroma Key - You Go Now
hodnocení/rating Chroma Key - You Go Now
0/0
recenze/hodnocení
Chroma 2004 Chroma Key - Graveyard Mountain Home
hodnocení/rating Chroma Key - Graveyard Mountain Home
1/2
recenze/hodnocení
Chroma 2004 Chroma Key - Ghost Book
hodnocení/rating Chroma Key - Ghost Book
0/0
recenze/hodnocení
Chroma 2010 Chroma Key - Shine
hodnocení/rating Chroma Key - Shine
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000