Chicken Shack

Chicken Shack je britská bluesrocková skupina, která vznikla v r. 1967 v Anglii v době silného bluesového boomu. Kuriózní název Chicken Shack bychom mohli přeložit jako "Kuřecí restaurace". Vznikl podle budek na kuřata, jež jim v Kiddemisteru v jejich raných začátcích posloužily jako zkušebna.
Slušný úspěch a ohlas získali na National Blues And Jazz Festivalu ve Windsoru, poblíž královského paláce. Zde vystupovali mezi velkou domácí konkurencí. Zde si jich také povšiml producent Mike Vernon a získal pro ně nahrávací kontrakt u firmy Blue Horizon, kde se také etablovali např. Fleetwood Mac.
Vůdčí osobností skupiny je a vlastně zůstal do dnešních dnů kytarista Stan Webb. Důležitou oporou skupiny byla i zpěvačka a hráčka... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Chicken 1968 Chicken Shack - Forty Blue Fingers, Freshly Packed And Ready To Serve
hodnocení/rating Chicken Shack - Forty Blue Fingers, Freshly Packed And Ready To Serve
1/1
recenze/hodnocení
Chicken 1969 Chicken Shack - O. K. Ken?
hodnocení/rating Chicken Shack - O. K. Ken?
1/1
recenze/hodnocení
Chicken 1969 Chicken Shack - 100 Ton Chicken
hodnocení/rating Chicken Shack - 100 Ton Chicken
1/1
recenze/hodnocení
Chicken 1970 Chicken Shack - Accept
hodnocení/rating Chicken Shack - Accept
0/0
recenze/hodnocení
Chicken 1972 Chicken Shack - Imagination Lady
hodnocení/rating Chicken Shack - Imagination Lady
2/2
recenze/hodnocení
Chicken 1973 Chicken Shack - Unlucky Boy
hodnocení/rating Chicken Shack - Unlucky Boy
0/0
recenze/hodnocení
Chicken 1974 Chicken Shack - Goodbye Chicken Shack (live)
hodnocení/rating Chicken Shack - Goodbye Chicken Shack (live)
0/0
recenze/hodnocení
Chicken 1990 Chicken Shack - The very best of
hodnocení/rating Chicken Shack - The very best of
1/1
recenze/hodnocení
Chicken 1995 Chicken Shack - Stan The Man´Live
hodnocení/rating Chicken Shack - Stan The Man´Live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000