Chicago

Chicago je veľmi úspešná americká skupina, v prvom období jazzrockového zamerania, podobná tvorbe Blood, Sweat & Tears. Vzniká na základe skupiny Missing Links v roku 1966. Prvé dva roky pôsobila pod názvom Chicago Transit Authority. Pod týmto názvom vyšiel aj ich veľmi úspešný debutový dvojalbum. Na počiatku jej tvorba vychádzala z elektrifikovaného blues, prešla cez jazzrock až ku komerčnej tvorbe v sedemdesiatych rokoch. Z toho obdobia pochádza aj ich najväčší komerčný úspech balada If You Leave Me Now. Skupina vydala vyše dvoch desiatok štúdiových albumov.

Mohyla, 01/2011

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Chicago 1969 Chicago - Chicago Transit Authority
hodnocení/rating Chicago - Chicago Transit Authority
3/5
recenze/hodnocení
Chicago 1970 Chicago - Chicago
hodnocení/rating Chicago - Chicago
1/2
recenze/hodnocení
Chicago 1971 Chicago - Chicago III
hodnocení/rating Chicago - Chicago III
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1971 Chicago - Live At Carnegie Hall, Volumes I - IV
hodnocení/rating Chicago - Live At Carnegie Hall, Volumes I - IV
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1972 Chicago - Chicago V
hodnocení/rating Chicago - Chicago V
2/3
recenze/hodnocení
Chicago 1973 Chicago - Chicago VI.
hodnocení/rating Chicago - Chicago VI.
1/1
recenze/hodnocení
Chicago 1974 Chicago - Chicago VII
hodnocení/rating Chicago - Chicago VII
1/1
recenze/hodnocení
Chicago 1975 Chicago - Chicago VIII
hodnocení/rating Chicago - Chicago VIII
1/1
recenze/hodnocení
Chicago 1975 Chicago - Chicago's Greatest Hits - Chicago IX
hodnocení/rating Chicago - Chicago's Greatest Hits - Chicago IX
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1976 Chicago - Chicago X
hodnocení/rating Chicago - Chicago X
0/1
recenze/hodnocení
Chicago 1977 Chicago - Chicago XI
hodnocení/rating Chicago - Chicago XI
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1978 Chicago - Hot Streets
hodnocení/rating Chicago - Hot Streets
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1979 Chicago - Chicago 13
hodnocení/rating Chicago - Chicago 13
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1980 Chicago - Chicago XIV
hodnocení/rating Chicago - Chicago XIV
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1981 Chicago - Chicago Greatest Hits Volume II
hodnocení/rating Chicago - Chicago Greatest Hits Volume II
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1982 Chicago - Chicago 16
hodnocení/rating Chicago - Chicago 16
1/1
recenze/hodnocení
Chicago 1984 Chicago - Chicago 17
hodnocení/rating Chicago - Chicago 17
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1986 Chicago - Chicago 18
hodnocení/rating Chicago - Chicago 18
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1988 Chicago - Chicago 19
hodnocení/rating Chicago - Chicago 19
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1990 Chicago - Chicago Greatest Hits 1982 - 1989
hodnocení/rating Chicago - Chicago Greatest Hits 1982 - 1989
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1991 Chicago - Twenty 1
hodnocení/rating Chicago - Twenty 1
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1995 Chicago - Night & Day (Big Band)
hodnocení/rating Chicago - Night & Day  (Big Band)
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1997 Chicago - The Heart Of Chicago, 1967 - 1997
hodnocení/rating Chicago - The Heart Of Chicago, 1967 - 1997
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1998 Chicago - The Heart of Chicago 1967-1998, Volume II
hodnocení/rating Chicago - The Heart of Chicago 1967-1998, Volume II
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 1998 Chicago - Chicago XXV: The Christmas Album
hodnocení/rating Chicago - Chicago XXV: The Christmas Album
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2002 Chicago - The Very Best Of Chicago: Only The Beginning
hodnocení/rating Chicago - The Very Best Of Chicago: Only The Beginning
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2002 Chicago - Chicago Story: The Complete Greatest Hits
hodnocení/rating Chicago - Chicago Story: The Complete Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2003 Chicago - The Box
hodnocení/rating Chicago - The Box
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2007 Chicago - The Best Of Chicago 40th Anniversary
hodnocení/rating Chicago - The Best Of Chicago 40th Anniversary
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2008 Chicago - Chicago XXXII: Stone of Sisyphus
hodnocení/rating Chicago - Chicago XXXII: Stone of Sisyphus
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2011 Chicago - Chicago XXXIII: O Christmas Three
hodnocení/rating Chicago - Chicago XXXIII: O Christmas Three
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2011 Chicago - Chicago XXXIV: Live in '75
hodnocení/rating Chicago - Chicago XXXIV: Live in '75
0/0
recenze/hodnocení
Chicago 2014 Chicago - Chicago XXXVI: Now
hodnocení/rating Chicago - Chicago XXXVI: Now
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000