Chain

Chain je slávna bluesová kapela z Austrálie, ktorá rozhodne netrpela syndrómom stabilnej zostavy.

Vznikla v Perthe okolo roku 1968 pod názvom The Beaten Tracks v zostave Warren Morgan (klávesy), Dave Hole (gitara), Ace Follington (bicie), Murray Wilkins (basa) a Ross Partington (spev). Po chvíli sa presunula do Melbourne a opustil ju Hole. Gitary sa ujal Phil Manning. V decembri 1968 sa mikrofónu chopila Wendy Saddington a vznikla formácia The Chain. Presun do Sydney si vyžiadal nového basáka (Tim Piper) a klávesáka (Claude Papesch). Táto zostava nahrala prvý singel Show Me Home/Mr Time. Koncom roku 1969 odišli Piper, Papesch i Follington a kapela sa zasa presunula do Melbourne. Nová rytmika sa našla v podobe čelnov Wild Cherries, a síce Barry Sullivan... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Chain 1970 Chain - Live
hodnocení/rating Chain - Live
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1971 Chain - Toward the blues
hodnocení/rating Chain - Toward the blues
2/2
recenze/hodnocení
Chain 1972 Chain - Live again
hodnocení/rating Chain - Live again
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1973 Chain - Two of a kind
hodnocení/rating Chain - Two of a kind
1/1
recenze/hodnocení
Chain 1985 Chain - Child of the street
hodnocení/rating Chain - Child of the street
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1987 Chain - Australian Rhythm & Blues
hodnocení/rating Chain - Australian Rhythm & Blues
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1989 Chain - Blue metal
hodnocení/rating Chain - Blue metal
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1992 Chain - Matt Taylor’s Chain: Trouble in the wind
hodnocení/rating Chain - Matt Taylor’s Chain: Trouble in  the wind
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1998 Chain - The first 30 years
hodnocení/rating Chain - The first 30 years
0/0
recenze/hodnocení
Chain 1999 Chain - Mix up the oils
hodnocení/rating Chain - Mix up the oils
0/0
recenze/hodnocení
Chain 2005 Chain - Sweet honey
hodnocení/rating Chain - Sweet honey
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000