Chadima, Mikoláš

Mikoláš Chadima se narodil v září 1952 v Chebu, ale převážnou část života prožilv Praze. Jeho první významnou skupinou byl Elektrobus (1975), se kterou nahrál album Nedefinitivní.

V letech 1976-1981 působil v kapele Extempore, se kterou nahrál materiál pro více alb (Milá 4 viselců, Dům č.p.112/34, Ebonitový samotář, Zabíjačka, Velkoměsto). V roce 1979 podepsal Chartu 77 a od roku 1982 dodnes působí ve vlastní kapele MCH Band. V devadesátých letech hrál s Pavlem Fajtem (album Průhlední lidé).

Z jeho mnoha projektů jsou v současné době aktivní například DekadentFabrik (album Fetish Now, 2011). Rovněž pracoval s muzikanty, jako jsou Pepa Pilař, Mňága a Žďorp, Umělá hmota, Zikkurat, Chris Cutler, Fred Frith,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Chadima, 1983 Chadima, Mikoláš - Jsme zdrávi a daří se nám dobře
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Jsme zdrávi a daří se nám dobře
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1986 Chadima, Mikoláš - Gorleben
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Gorleben
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1990 Chadima, Mikoláš - Es Reut Mich F...
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Es Reut Mich F...
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1993 Chadima, Mikoláš - Gib Acht!!!
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Gib Acht!!!
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1996 Chadima, Mikoláš - Pseudemokritos
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Pseudemokritos
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1998 Chadima, Mikoláš - Průhlední Lidé / Transparent People
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš -  Průhlední Lidé / Transparent People
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 1999 Chadima, Mikoláš - Karneval
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Karneval
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 2002 Chadima, Mikoláš - Tagesnotizen
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš -  Tagesnotizen
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 2007 Chadima, Mikoláš - Nech světlo dohořet, Kateřino
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Nech světlo dohořet, Kateřino
0/0
recenze/hodnocení
Chadima, 2007 Chadima, Mikoláš - MCH BAND - 1982 - 1989 Complete Edition
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - MCH BAND - 1982 - 1989 Complete Edition
0/1
recenze/hodnocení
Chadima, 2012 Chadima, Mikoláš - Sto minimalistických básní
hodnocení/rating Chadima, Mikoláš - Sto minimalistických básní
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000