Chór vážských muzikantov

Chór vážských muzikantů, známý také jako CHVM, je slovenská undergroundová skupina, která byla v 80. letech 20. století hlavní představitelkou trenčínské hudební scény. Skupina, která funguje téměř v nezměněné sestavě, ovlivnila alternativní skupiny jakými byly i Bez ladu a skladu. Navzdory svému alternativnímu charakteru má za sebou vystoupení na největších slovenských festivalech jako Bažant, Pohoda nebo Hodokvas.
vojta 12/2020
Wikipedia.org

SESTAVA
Julo Berith - kytara, zpěv
Rasťo Dobranský – bicí
Mirko Puna – zpěv
Ivan Masarik – klávesy, zpěv
Peter Kohout – saxofón, bassklarinet
Martin Skovajsa – kytara
Juraj Šinka – kytara
Peter Kops –... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Chór 1996 Chór vážských muzikantov - Chór vážských muzikantov
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Chór vážských muzikantov
0/1
recenze/hodnocení
Chór 1998 Chór vážských muzikantov - Live Trenčín '98
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Live Trenčín '98
0/0
recenze/hodnocení
Chór 2000 Chór vážských muzikantov - Panika
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Panika
0/0
recenze/hodnocení
Chór 2005 Chór vážských muzikantov - Plesniví starci
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Plesniví starci
0/0
recenze/hodnocení
Chór 2007 Chór vážských muzikantov - Pank
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Pank
0/0
recenze/hodnocení
Chór 2009 Chór vážských muzikantov - Tunel
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Tunel
0/0
recenze/hodnocení
Chór 2020 Chór vážských muzikantov - Chliev
hodnocení/rating Chór vážských muzikantov - Chliev
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000