Celtic Frost

Bezprostředně po ukončení činnosti HELLHAMMER přichází Tom Gabriel v květnu 1984 s novým projektem, kde chce realizovat svoje hudební vize. Nazval ho CELTIC FROST a bere si do něj osvědčeného basistu Martina Aina. Jako první bubeník byl angažován Isaac Darso (vlastním jménem Ike Khakshouri), ale zúčastnil se jen několika foto session, nahrává nepojmenovanou zkušební nahrávku, která se v následujících týdnech ztratila, a ze skupiny odchází. Během října nahrávají v Berlíně první album Morbid Tales, na bicí byl přizván studiový hráč Stephen Priestly (později TREPTONEM PAL), nahrávacího procesu se účastní i další hosté. Debut vychází v Evropě u Noise Records v listopadu 1984, album je ve formátu mini-album. Stopáž... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Celtic 1984 Celtic Frost - Morbid Tales
hodnocení/rating Celtic Frost - Morbid Tales
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1985 Celtic Frost - Emperor's Return (EP)
hodnocení/rating Celtic Frost - Emperor's Return (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1985 Celtic Frost - To Mega Therion
hodnocení/rating Celtic Frost - To Mega Therion
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1986 Celtic Frost - Tragic Serenades (EP)
hodnocení/rating Celtic Frost - Tragic Serenades (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1987 Celtic Frost - Into The Pandemonium
hodnocení/rating Celtic Frost - Into The Pandemonium
1/2
recenze/hodnocení
Celtic 1988 Celtic Frost - Cold Lake
hodnocení/rating Celtic Frost - Cold Lake
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1990 Celtic Frost - Vanity / Nemesis
hodnocení/rating Celtic Frost - Vanity / Nemesis
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 1992 Celtic Frost - Parched With Thirst Am I And Dying
hodnocení/rating Celtic Frost - Parched With Thirst Am I And Dying
0/0
recenze/hodnocení
Celtic 2006 Celtic Frost - Monotheist
hodnocení/rating Celtic Frost - Monotheist
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000