Carptree

Typický britský neo-prog ve stylu Jadis a Marillion s melancholickou atmosférou některých prací Petera Gabriela.

Niclas Flinck - lead vocals
Carl Westholm - keyboards
a hosté

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Carptree 2001 Carptree - Carptree
hodnocení/rating Carptree - Carptree
1/2
recenze/hodnocení
Carptree 2003 Carptree - Superhero
hodnocení/rating Carptree - Superhero
1/3
recenze/hodnocení
Carptree 2005 Carptree - Man Made Machine
hodnocení/rating Carptree - Man Made Machine
0/2
recenze/hodnocení
Carptree 2007 Carptree - Insekt
hodnocení/rating Carptree - Insekt
0/3
recenze/hodnocení
Carptree 2010 Carptree - Nymf
hodnocení/rating Carptree - Nymf
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000