Carpenter, Cody

Cody Carpenter (nar. 1984) je americký multiinštrumentalista a skladateľ. Skúsenosti v oblasti skladania hudby prebral najmä od svojho otca, filmového režiséra a skladateľa Johna Carpentera. Na prvom hudobnom nástroji sa začal učiť už ako trojročný a neskôr skúšal už aj samostatne tvoriť.

Spolupracoval na niekoľkých filmových projektoch ako Vampires (1998) alebo Ghosts Of Mars (2001). Od roku 2012 začína Cody Carpenter nahrávať svoju vlastnú hudbu. V období rokov 2012 až 2017 vydal digitálne päť albumov (zväčša inštrumentálnych), ktoré sa pohybovali v oblasti progresívneho rocku, fusion a synthwave. Výnimku predstavoval projekt Ludrium, ktorý bol zameraný na synthpop s prvkami AOR, no výraznejšie sa na ňom predstavil aj ako... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Carpenter, 2012 Carpenter, Cody - Zeal
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Zeal
0/0
recenze/hodnocení
Carpenter, 2015 Carpenter, Cody - Pleasure Of A False Past
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Pleasure Of A False Past
0/0
recenze/hodnocení
Carpenter, 2016 Carpenter, Cody - Unity
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Unity
0/0
recenze/hodnocení
Carpenter, 2016 Carpenter, Cody - Through Sentient Eyes
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Through Sentient Eyes
0/0
recenze/hodnocení
Carpenter, 2017 Carpenter, Cody - Infiltrate The Mothership (EP)
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Infiltrate The Mothership (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Carpenter, 2018 Carpenter, Cody - Cody Carpenter's Interdependence
hodnocení/rating Carpenter, Cody - Cody Carpenter's Interdependence
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000