Caravan

Anglická skupina progresivní Canterbury scény mísící v sobě psychedelický rock a jazz, místy připomínající seskupení podobného ražení, tím jsou raní Soft Machine. Kapelu tvoří David Sinclair, Richard Sinclair, Pye Hastings a Richard Coughlan. Caravan je příležitostně aktivní "live group" i nyní. Jinak činnost kapely byla nějakou dobu pozastavena, reunion nastal až na počátku let devadesátých.
Nejúspěšnější je jejich třetí album "In The Land of Grey and Pink" vydané v roce 1971.

Brokenhero

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Caravan 1968 Caravan - Caravan
hodnocení/rating Caravan - Caravan
3/4
recenze/hodnocení
Caravan 1970 Caravan - If I Could Do It All Over Again, I'd Do It All Over You
hodnocení/rating Caravan - If I Could Do It All Over Again, I'd Do It All Over You
1/5
recenze/hodnocení
Caravan 1971 Caravan - In the Land of Grey and Pink
hodnocení/rating Caravan - In the Land of Grey and Pink
7/13
recenze/hodnocení
Caravan 1972 Caravan - Waterloo Lily
hodnocení/rating Caravan - Waterloo Lily
1/4
recenze/hodnocení
Caravan 1973 Caravan - For Girls Who Grow Plump in the Night
hodnocení/rating Caravan - For Girls Who Grow Plump in the Night
3/4
recenze/hodnocení
Caravan 1974 Caravan - Caravan & The New Symphonia
hodnocení/rating Caravan - Caravan & The New Symphonia
2/2
recenze/hodnocení
Caravan 1975 Caravan - Cunning Stunts
hodnocení/rating Caravan - Cunning Stunts
1/2
recenze/hodnocení
Caravan 1976 Caravan - Blind Dog at. St. Dunstans
hodnocení/rating Caravan - Blind Dog at. St. Dunstans
1/1
recenze/hodnocení
Caravan 1977 Caravan - Better by Far
hodnocení/rating Caravan - Better by Far
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1980 Caravan - The Album
hodnocení/rating Caravan - The Album
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1980 Caravan - The Best of Caravan "Live"
hodnocení/rating Caravan - The Best of Caravan
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1981 Caravan - Show of Our Lives
hodnocení/rating Caravan - Show of Our Lives
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1982 Caravan - Back to Front
hodnocení/rating Caravan - Back to Front
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1991 Caravan - BBC Radio 1 Live in Concert
hodnocení/rating Caravan - BBC Radio 1 Live in Concert
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1993 Caravan - Live (1990)
hodnocení/rating Caravan - Live (1990)
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1995 Caravan - The Battle Of Hastings
hodnocení/rating Caravan - The Battle Of Hastings
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1995 Caravan - Cool Water
hodnocení/rating Caravan - Cool Water
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1998 Caravan - Back Of The Tracks (Live On The Continent)
hodnocení/rating Caravan - Back Of The Tracks (Live On The Continent)
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 1999 Caravan - Surprise Supplies
hodnocení/rating Caravan - Surprise Supplies
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2002 Caravan - Live at the Fairfield Halls, 1974
hodnocení/rating Caravan - Live at  the Fairfield Halls, 1974
1/1
recenze/hodnocení
Caravan 2002 Caravan - Green Bottles For Marjorie
hodnocení/rating Caravan - Green Bottles For Marjorie
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2003 Caravan - Unauthorized Breakfast Item
hodnocení/rating Caravan - Unauthorized Breakfast Item
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2003 Caravan - UK Tour 1975
hodnocení/rating Caravan - UK Tour 1975
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2003 Caravan - Nowhere to Hide
hodnocení/rating Caravan - Nowhere to Hide
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2003 Caravan - A Night's Tale
hodnocení/rating Caravan - A Night's Tale
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2003 Caravan - Live in Nottingham
hodnocení/rating Caravan - Live in Nottingham
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2004 Caravan - With Strings Attached
hodnocení/rating Caravan - With Strings Attached
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2007 Caravan - The Show Of Our Lives: Caravan At The BBC 1968-1975
hodnocení/rating Caravan - The Show Of Our Lives: Caravan At The BBC 1968-1975
1/1
recenze/hodnocení
Caravan 2008 Caravan - A Hunting We Shall Go: Live In 1974
hodnocení/rating Caravan - A Hunting We Shall Go: Live In 1974
0/0
recenze/hodnocení
Caravan 2010 Caravan - The world is yours - the anthology 1968-1976
hodnocení/rating Caravan - The world is yours - the anthology 1968-1976
1/1
recenze/hodnocení
Caravan 2013 Caravan - Paradise Filter
hodnocení/rating Caravan - Paradise Filter
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000