Captain Beyond

Captain Beyond vzniká na troskách californských Iron Butterfly. Ti se rozpadají po evropském turné s Yes v květnu 1971 (poslední show 23. května), po odchodu hlavního autora a mozku kapely Douga Ingla.

Baskytarista Lee Dorman a kytarista Larry ‚Rhino‘ Reinhardt se rozhodnou založit spolu další kapelu. Bubeník Bobby Caldwell jim celou dobu létá v patách, jelikož s Johny Winterem hraje v těch samých klubech jen pár týdnů po Iron Butterfly. Po návratu do Spojených států si Winter dopřává půlroční pauzu. Reinhardt, který je celou dobu s Caldwellem v kontaktu, neváhá a zve jej ke spolupráci.
Během června 1971 se scházejí a jamují a po několika týdnech se začnou shánět po zpěvákovi.
Přes bývalého manažera... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Captain 1972 Captain Beyond - Captain Beyond
hodnocení/rating Captain Beyond - Captain Beyond
6/8
recenze/hodnocení
Captain 1973 Captain Beyond - Sufficiently Breathless
hodnocení/rating Captain Beyond - Sufficiently Breathless
2/2
recenze/hodnocení
Captain 1977 Captain Beyond - Dawn Explosion
hodnocení/rating Captain Beyond - Dawn Explosion
1/1
recenze/hodnocení
Captain 2000 Captain Beyond - Night Train Calling (promo EP)
hodnocení/rating Captain Beyond - Night Train Calling (promo EP)
0/0
recenze/hodnocení
Captain 2002 Captain Beyond - Frozen Over Live (1973)
hodnocení/rating Captain Beyond - Frozen Over Live (1973)
0/0
recenze/hodnocení
Captain 2002 Captain Beyond - The Completer (1971-77)
hodnocení/rating Captain Beyond - The Completer (1971-77)
0/0
recenze/hodnocení
Captain 2017 Captain Beyond - Lost & Found 1972-1973
hodnocení/rating Captain Beyond - Lost & Found 1972-1973
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000