Canvas Solaris

Canvas Solaris je inštrumentálna prog-metalová kapela z USA. V ich hudbe je cítiť vplyv technického death/trash a zároveň sa v nej experimentuje po vzoru kapiel ako Spiral Architect, Spastic Ink, King Crimson či Cynic. Nesmú samozrejme chýbať ingrediencie jazzu a fusion, ale osviežujúco tu padnú aj elektronické prvky.

Prvé dva albumy Sublimation (2004) a Penumbra Diffuse (2006) obsahovali tvrdé a veľmi prepracované skladby, ktoré mali hlavne technický charakter. Toto ťaženie pokračuje aj na počine Cortical Tectonics (2007), na ktorom sa vyprofilovali na svojrázne a vynaliezavé hudobné teleso. V roku 2008 prichádza zmena a dielo The Atomized Dream je už o čosi melodickejšie a sofistikovanejšie ako to býva u nich zvykom. Na Irradiance (2010)... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Canvas 2004 Canvas Solaris - Sublimation
hodnocení/rating Canvas Solaris - Sublimation
0/0
recenze/hodnocení
Canvas 2006 Canvas Solaris - Penumbra Diffuse
hodnocení/rating Canvas Solaris - Penumbra Diffuse
0/0
recenze/hodnocení
Canvas 2007 Canvas Solaris - Cortical Tectonics
hodnocení/rating Canvas Solaris - Cortical Tectonics
1/1
recenze/hodnocení
Canvas 2008 Canvas Solaris - The Atomized Dream
hodnocení/rating Canvas Solaris - The Atomized Dream
1/1
recenze/hodnocení
Canvas 2010 Canvas Solaris - Irradiance
hodnocení/rating Canvas Solaris - Irradiance
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000