Canned Heat

Canned Heat patří do americké scény šedesátých let stejně neodmyslitelně jako třeba Doors, Spirit, Iron Butterfly nebo Grateful Dead, třebaže se pohybovali v jiných vodách než zmíněné skupiny, ale patří dnes k americkému hudebnímu dědictví jako nezpochybnitelný milník... Vznikli v polovině šedesátých let v Los Angeles a brzy se stali ozbobou místní hudební scény.
Jejich varianta boogie, kloubená s blues a rock and rollem, trochu country s případnými ingrediencemi psychedelie byla stylotvorná a perspektivní, navzdory tomu, že skupina procházela častými personálními změnami, zachovala si respekt a úctu nejen u amerického publika, ale i v Evropě a dokonce i u nás, třebaže soudruh Bolševik neměl zájem o jejich import na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Canned 1967 Canned Heat - Canned Heat
hodnocení/rating Canned Heat - Canned Heat
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1968 Canned Heat - Boogie With Canned Heat
hodnocení/rating Canned Heat - Boogie With Canned Heat
1/2
recenze/hodnocení
Canned 1968 Canned Heat - Living the Blues
hodnocení/rating Canned Heat - Living the Blues
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1969 Canned Heat - Hallelujah
hodnocení/rating Canned Heat - Hallelujah
1/1
recenze/hodnocení
Canned 1970 Canned Heat - Future Blues
hodnocení/rating Canned Heat - Future Blues
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1970 Canned Heat - Vintage
hodnocení/rating Canned Heat - Vintage
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1971 Canned Heat - Historical Figures and Ancient Heads
hodnocení/rating Canned Heat - Historical Figures and Ancient Heads
1/1
recenze/hodnocení
Canned 1971 Canned Heat - Hooker 'n Heat
hodnocení/rating Canned Heat - Hooker 'n Heat
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1973 Canned Heat - The New Age
hodnocení/rating Canned Heat - The New Age
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1973 Canned Heat - One More River to Cross
hodnocení/rating Canned Heat - One More River to Cross
0/0
recenze/hodnocení
Canned 1988 Canned Heat - Reheated
hodnocení/rating Canned Heat - Reheated
0/0
recenze/hodnocení
Canned 2003 Canned Heat - Friends in the Can
hodnocení/rating Canned Heat - Friends in the Can
0/0
recenze/hodnocení
Canned 2007 Canned Heat - Christmas Album
hodnocení/rating Canned Heat - Christmas Album
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000