C & K Vocal

C&K Vocal je česká vokálna skupina so širokým hudobným zameraním. Do dejín československého rocku sa nezmazateľne zapísala LP platňou Generace. Začala pôsobiť v roku 1969 ako amatérska skupina so zmiešaným repertoárom od folku cez spirituály až po vážnu hudbu. Založili ju Jiří Cerha a Ladislav Kantor (odtiaľ názov C&K).
Po dlhšom hľadaní sa súbor vykryštalizoval v podobe: Jiří Cerha, Ladislav Kantor, Lubomír Pospíšil, Zdena Adamová, Helena Arnetová, Milena Červená. V tejto zostave dostal ponuku na nahratie exportnej LP pre Artiu Generace. Súbor sa šance chytil a nahral vynikajúci album. Hudobné podklady nahrala skupina Labyrint (základ z Flamenga), pod vedením Otu Petřinu a Pavla Fořta, ktorí urobili aj vynikajúce aranžmány.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

C 1976 C & K Vocal - Generation
hodnocení/rating C & K Vocal - Generation
2/3
recenze/hodnocení
C 1977 C & K Vocal - Generace
hodnocení/rating C & K Vocal - Generace
3/5
recenze/hodnocení
C 1981 C & K Vocal - Growing - Up Time
hodnocení/rating C & K Vocal - Growing - Up  Time
0/0
recenze/hodnocení
C 1985 C & K Vocal - Balada o Zemi
hodnocení/rating C & K Vocal - Balada o Zemi
0/1
recenze/hodnocení
C 1989 C & K Vocal - Causa Krysař
hodnocení/rating C & K Vocal - Causa Krysař
0/0
recenze/hodnocení
C 1994 C & K Vocal - Veslo A Růže
hodnocení/rating C & K Vocal -  Veslo A Růže
0/0
recenze/hodnocení
C 2002 C & K Vocal - Démoni A Divoucí Divy
hodnocení/rating C & K Vocal - Démoni A Divoucí Divy
0/0
recenze/hodnocení
C 2005 C & K Vocal - Cesta svědomí
hodnocení/rating C & K Vocal - Cesta svědomí
1/2
recenze/hodnocení
C 2007 C & K Vocal - Jeremiáš
hodnocení/rating C & K Vocal - Jeremiáš
0/0
recenze/hodnocení
C 2008 C & K Vocal - Písně Pašijové
hodnocení/rating C & K Vocal - Písně Pašijové
1/1
recenze/hodnocení
C 2013 C & K Vocal - Sedmiranný blues
hodnocení/rating C & K Vocal - Sedmiranný blues
0/0
recenze/hodnocení
C 2015 C & K Vocal - Dřív než něco začne
hodnocení/rating C & K Vocal - Dřív než něco začne
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000