Byrne, David

Přestože se David Byrne (1952) narodil ve skotském Dumbartonu, dětství prožil nejprve v kanadském Hamiltonu a když mu bylo přibližně devět let, přestěhoval se do Arbutusu v americkém státě Maryland. V dětství se učil hrát na kytaru (je levák, ale hraje na „normální“ kytaru), akordeon a housle. Po úspěšném dokončení střední školy založil duo Bizadi, hrající staré populární písně. Následovalo studium na dvou vysokých školách, ale u každé vydržel pouze jeden semestr.

Během studií na první vysoké škole potkal o rok staršího Chrise Frantze, se kterým založil skupinu The Artistics. Skupina se však vrzy rozpadla a Byrne s Frantzem a jeho přítelkyní Tinou Weymouth odjeli do New Yorku. V New Yorku nastal problém, že... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Byrne, 1989 Byrne, David - Rei Momo
hodnocení/rating Byrne, David - Rei Momo
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 1992 Byrne, David - Uh-Oh
hodnocení/rating Byrne, David - Uh-Oh
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 1994 Byrne, David - David Byrne
hodnocení/rating Byrne, David - David Byrne
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 1997 Byrne, David - Feelings
hodnocení/rating Byrne, David - Feelings
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 2001 Byrne, David - Look into the Eyeball
hodnocení/rating Byrne, David - Look into the Eyeball
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 2004 Byrne, David - Grown Backwards
hodnocení/rating Byrne, David - Grown Backwards
0/0
recenze/hodnocení
Byrne, 2012 Byrne, David - Love This Giant
hodnocení/rating Byrne, David - Love This Giant
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000