Bush, Kate

Narodila se 30. července 1958 v anglickém Wellingu, kentském hrabství, v tři sta padesát let starém rodinném domě. Odborníky je považována za výjimečný zjev v populární hudbě.

V devíti letech začala s hrou na housle, ale posléze převážila hra na klavír. V roce 1975 se seznámila s Davidem Gilmourem od Pink Floyd, který v ní rozpoznal stejně spřízněnou duši.

Jako šestnáctiletou ji "koupila" londýnská EMI, aby ji pak nechala tři roky zrát jako víno. Kate zatím studovala balet a pantomimu u Lindsaye Kempa, chodila na hodiny zpěvu a klavíru. Navštěvovala i nahrávací studia a hlavně poslouchala Pink Floyd i Petera Gabriela. A skládala písničky pro své první album "The Kick Inside", které vyšlo v únoru... (celý článek)

 

Audio ukázky

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bush, 1978 Bush, Kate - The Kick Inside
hodnocení/rating Bush, Kate - The Kick Inside
3/3
recenze/hodnocení
Bush, 1978 Bush, Kate - Lionheart
hodnocení/rating Bush, Kate - Lionheart
3/3
recenze/hodnocení
Bush, 1980 Bush, Kate - Never For Ever
hodnocení/rating Bush, Kate - Never For Ever
2/1
recenze/hodnocení
Bush, 1982 Bush, Kate - The Dreaming
hodnocení/rating Bush, Kate - The Dreaming
2/1
recenze/hodnocení
Bush, 1985 Bush, Kate - Hounds of Love
hodnocení/rating Bush, Kate - Hounds of Love
2/3
recenze/hodnocení
Bush, 1986 Bush, Kate - The Whole Story
hodnocení/rating Bush, Kate - The Whole Story
2/3
recenze/hodnocení
Bush, 1989 Bush, Kate - The Sensual World
hodnocení/rating Bush, Kate - The Sensual World
3/3
recenze/hodnocení
Bush, 1993 Bush, Kate - The Red Shoes
hodnocení/rating Bush, Kate - The Red Shoes
1/1
recenze/hodnocení
Bush, 2005 Bush, Kate - Aerial
hodnocení/rating Bush, Kate - Aerial
2/3
recenze/hodnocení
Bush, 2011 Bush, Kate - Director's Cut
hodnocení/rating Bush, Kate - Director's Cut
0/0
recenze/hodnocení
Bush, 2011 Bush, Kate - 50 Words For Snow
hodnocení/rating Bush, Kate - 50 Words For Snow
1/4
recenze/hodnocení
Bush, 2016 Bush, Kate - Before the Dawn
hodnocení/rating Bush, Kate - Before the Dawn
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000