Budka Suflera

I když první studiové album Nápovědní budky vyšlo až v roce 1974, počátek kariéry této kapely můžeme najít v roce 1969, kdy byla založena zpěvákem Krzysztofem Cugowskim. V té době vystupovala v sestavě Krzysztof Cugowski (zpěv), Krzysztof Brozi (kytara), Witold Odorowicz (klávesy), Jacek Grun (perkuse) a Janusz Pedzisz (baskytara). Po rozpadu této prvotní sestavy se Cugowski dal dohromady s klávesistou a skladatelem Romualdem Lipkem, kytaristou Andrzejem Ziółkowskim a bubeníkem Tomaszem Zeliszewskim. V tomto složení nahrála kapela své první a zřejmě i nejlepší album Cień wielkiej góry.

Po velkém úspěchu debutového alba, jehož nahrávání se mimo jiné zúčastnil i Czeslaw Niemen, se Budka Suflera ocitá v jednom kole.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Budka 1974 Budka Suflera - Cień wielkiej góry
hodnocení/rating Budka Suflera - Cień wielkiej góry
1/3
recenze/hodnocení
Budka 1976 Budka Suflera - Przechodniem bylem miedzy wami
hodnocení/rating Budka Suflera - Przechodniem bylem miedzy wami
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1979 Budka Suflera - Na brzegu światła
hodnocení/rating Budka Suflera - Na brzegu światła
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1980 Budka Suflera - Ona przyszła prosto z chmur
hodnocení/rating Budka Suflera - Ona przyszła prosto z chmur
1/1
recenze/hodnocení
Budka 1982 Budka Suflera - Za ostatni grosz
hodnocení/rating Budka Suflera - Za ostatni grosz
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1984 Budka Suflera - Czas czekania, czas olśnienia
hodnocení/rating Budka Suflera - Czas czekania, czas olśnienia
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1986 Budka Suflera - Giganci tańczą
hodnocení/rating Budka Suflera - Giganci tańczą
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1988 Budka Suflera - Ratujmy co się da!!
hodnocení/rating Budka Suflera - Ratujmy co się da!!
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1993 Budka Suflera - Cisza
hodnocení/rating Budka Suflera - Cisza
0/1
recenze/hodnocení
Budka 1995 Budka Suflera - Noc
hodnocení/rating Budka Suflera - Noc
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1997 Budka Suflera - Nic nie boli, tak jak życie
hodnocení/rating Budka Suflera - Nic nie boli, tak jak życie
0/0
recenze/hodnocení
Budka 1998 Budka Suflera - Akustycznie
hodnocení/rating Budka Suflera - Akustycznie
0/0
recenze/hodnocení
Budka 2000 Budka Suflera - Bal wszystkich świętych
hodnocení/rating Budka Suflera - Bal wszystkich świętych
0/0
recenze/hodnocení
Budka 2000 Budka Suflera - Live at Carnegie Hall
hodnocení/rating Budka Suflera - Live at Carnegie Hall
0/1
recenze/hodnocení
Budka 2002 Budka Suflera - Mokre oczy
hodnocení/rating Budka Suflera - Mokre oczy
0/0
recenze/hodnocení
Budka 2004 Budka Suflera - Jest
hodnocení/rating Budka Suflera - Jest
0/0
recenze/hodnocení
Budka 2009 Budka Suflera - Zawsze czegoś brak
hodnocení/rating Budka Suflera - Zawsze czegoś brak
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000