Brother Ape

Další ze skvělých švédských progresivních seskupení, u jehož zrodu stáli Stefan Damicolas (zpěv, kytara, klávesy), Peter Dahlstrom (zpěv, baskytara, klávesy), Gunnar Maxén (baskytara, klávesy, zpěv) a Max Bergman (bicí a perkuse). Stylově se BROTHER APE pohybuje mezi progresivním rockem, který je inspirován skupinami jako jsou například YES, GENESIS, RUSH, SAGA a A.C.T., a klasickým jazzrockem v podání WEATHER REPORTU či BRAND X. Kapela zatím vyprodukovala šest studiových alb, to nejnovější by se mělo jmenovat Worlds Waiting a na trhu by se mělo objevit v průběhu letošního roku.

Óin, 2015-01-24

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Brother 2005 Brother Ape - On The Other Side
hodnocení/rating Brother Ape - On The Other Side
1/1
recenze/hodnocení
Brother 2006 Brother Ape - Shangri-La
hodnocení/rating Brother Ape - Shangri-La
0/0
recenze/hodnocení
Brother 2008 Brother Ape - III
hodnocení/rating Brother Ape - III
0/0
recenze/hodnocení
Brother 2009 Brother Ape - Turbulence
hodnocení/rating Brother Ape - Turbulence
0/0
recenze/hodnocení
Brother 2010 Brother Ape - A Rare Moment Of Insight
hodnocení/rating Brother Ape - A Rare Moment Of Insight
0/0
recenze/hodnocení
Brother 2013 Brother Ape - Force Majeure
hodnocení/rating Brother Ape - Force Majeure
0/0
recenze/hodnocení
Brother 2017 Brother Ape - Karma
hodnocení/rating Brother Ape - Karma
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000