Brazen Abbot

Brazen Abbot je kapela vynikajúceho bulharského gitaristu Nikola Kotzeva, ktorý sa presťahoval a usadil vo Fínsku. Nikolo stvoril Brazen Abbot po odchode zo švédskej rockovej skupiny Baltimoore. Kotzev je výlučným autorom hudby a inšpiráciu hľadá v melodickom rocku a hard-rocku po vzoru Deep Purple alebo Rainbow.

Debutový štúdiový album Live And Learn (1995) naspievali takí speváci ako Glenn Hughes, Tomas Vikström a Göran Edman. Podieľali sa na ňom aj členovia skupiny Europe, konkrétne Mic Michaeli (klávesy) a Ian Haugland (bicie). Nahrávka bola úspešná a tak sa Kotzev rozhodol pokračovať. Na ďalší album Eye Of The Storm (1996) zlanáril okrem Edmana a Vikströma aj známeho Joe Lynn Turnera (Deep Purple, Rainbow). Doplnil to opäť... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Brazen 1995 Brazen Abbot - Live And Learn
hodnocení/rating Brazen Abbot - Live And Learn
0/0
recenze/hodnocení
Brazen 1997 Brazen Abbot - Eye Of The Storm
hodnocení/rating Brazen Abbot -  Eye Of The Storm
0/0
recenze/hodnocení
Brazen 1997 Brazen Abbot - Bad Religion
hodnocení/rating Brazen Abbot - Bad Religion
0/0
recenze/hodnocení
Brazen 2003 Brazen Abbot - Guilty As Sin
hodnocení/rating Brazen Abbot - Guilty As Sin
1/1
recenze/hodnocení
Brazen 2004 Brazen Abbot - A Decade Of Brazen Abbot (live)
hodnocení/rating Brazen Abbot -  A Decade Of Brazen Abbot (live)
0/0
recenze/hodnocení
Brazen 2005 Brazen Abbot - My Resurrection
hodnocení/rating Brazen Abbot - My Resurrection
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000