Boyer, Dustin

Kytarista a zpěvák Dustin Boyer pochází z El Cajonu na jihu Kalifornie (nedaleko San Diega u mexických hranic). Studoval na CalArts, ale hudbě se věnoval již předtím. Jednou z jeho prvních kapel byla Turkey Mallet hrající ska punk (v roce 1996 vydali jedno album nazvané Chiaroscuro). V několika kapelách hrál se svým bratrem, bubeníkem Trevorem. Patří mezi ně i trio Descanso, které vydalo tři desky − Descanso (2003), Ugly on the Inside (2004) a Sunday Drivers (2005). V té době také působil v kapelách popových zpěvaček Jennifer Love Hewitt a Macy Gray (neviditelný kytarista v pozadí).

V roce 2005 zahájil spolupráci s velšským rockovým hudebníkem Johnem Calem (ex Velvet Underground), která trvá dodnes. Hrál na jeho albech Black... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Boyer, 2007 Boyer, Dustin - Fun for Mentals
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Fun for Mentals
0/1
recenze/hodnocení
Boyer, 2008 Boyer, Dustin - Spanky Davis − Journey to the Center of No Mind
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Spanky Davis − Journey to the Center of No Mind
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2009 Boyer, Dustin - Hell's Not Her
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Hell's Not Her
0/1
recenze/hodnocení
Boyer, 2010 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Believe in Yourself
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Believe in Yourself
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2010 Boyer, Dustin - Spanky Davis − Spanky
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Spanky Davis − Spanky
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2011 Boyer, Dustin - Spanky Davis − Two Thousand Twenty
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Spanky Davis − Two Thousand Twenty
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2012 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Tapes in the Addict
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Tapes in the Addict
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2014 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − The Abominal Bad Seed and Spiritual Companion
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − The Abominal Bad Seed and Spiritual Companion
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2015 Boyer, Dustin - Cahuenga Gardens
hodnocení/rating Boyer, Dustin - Cahuenga Gardens
0/1
recenze/hodnocení
Boyer, 2016 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Halloween Celebration
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Halloween Celebration
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2019 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Holiday Celebration
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Holiday Celebration
0/0
recenze/hodnocení
Boyer, 2020 Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Park in Rear (Live at The Baked Potato)
hodnocení/rating Boyer, Dustin - The Dusty Meadows Band − Park in Rear (Live at The Baked Potato)
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000