Boston

Kapelu Boston založil v roce 1971 její dlouholetý lídr, kytarista a pianista Tom Scholz, absolvent slavné MIT. Ve studiu, které vybudoval doma ve sklepě, nahrál s kytaristou Barry Goudreauem, zpěvákem Bradem Delpem, baskytaristou Franem Sheehanem a perkusistou Hohnem "Sibem" Hashianem demopásky tak vysoké kvality, že mohly být jen s minimálními úpravami vydány společností Epic v roce 1975 jako debutové album Bostonu. Album, které obsahovalo takové hity, jako More Than A Feeling, Peace of Mind, Smokin a Foreplay/Long Time, se stalo nejprodávanějším rockovým debutem v historii.

Druhé album Bostonu pod názvem Don't Look Back vydává Epic v roce 1978. I když se neprodávalo tak dobře jako debut, 7 milionů kopií můžeme považovat v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Boston 1976 Boston - Boston
hodnocení/rating Boston - Boston
1/7
recenze/hodnocení
Boston 1978 Boston - Don't Look Back
hodnocení/rating Boston - Don't Look Back
1/2
recenze/hodnocení
Boston 1984 Boston - Third Stage
hodnocení/rating Boston - Third Stage
0/4
recenze/hodnocení
Boston 1994 Boston - Walk On
hodnocení/rating Boston - Walk On
0/0
recenze/hodnocení
Boston 2002 Boston - Corporate America
hodnocení/rating Boston - Corporate America
0/1
recenze/hodnocení
Boston 2013 Boston - Life, Love & Hope
hodnocení/rating Boston - Life, Love & Hope
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000