Bonamassa, Joe

Joe Bonamassa je významný blues rockový gitarista, ktorý pochádza z New Yorku. Na gitaru hrá od štyroch rokov, takže už v jedenástich hrával v skupine Dannyho Grattona a jeho prvá vlastná skupina bola Bloodline, kde hrali detičky slávnych hudobníkov, napríklad Berry Oakley mladší, Erin Davis (syn Milesa Davisa) alebo Waylon Krieger (syn gitaristu The Doors). Eponymný debut (a zároveň jediné dielo skupiny) z roku 1994 zaznamenalo menší ohlas, ale kapela dlho nevydržala. Bonamassa následne spolupracoval s mnohými bluesovými osobnosťami a napokon vydal debutový album A new yesterday (2000). Bluesové korene opustil hneď ďalším albumom So it’s like that (2002), ktorý mal jednu dobu k sebe pridané aj DVD A new day yesterday live. Po návrate k blues... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bonamassa, 2000 Bonamassa, Joe - A New Day Yesterday
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - A New Day Yesterday
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2002 Bonamassa, Joe - So, It's Like That
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - So, It's Like That
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2003 Bonamassa, Joe - Blues Deluxe
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Blues Deluxe
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2004 Bonamassa, Joe - Had to cry today
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Had to cry today
1/1
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2006 Bonamassa, Joe - You & Me
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - You & Me
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2007 Bonamassa, Joe - Sloe Gin
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Sloe Gin
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2008 Bonamassa, Joe - Live from Nowhere in Particular
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Live from Nowhere in Particular
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2009 Bonamassa, Joe - The Ballad of John Henry
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - The Ballad of John Henry
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2010 Bonamassa, Joe - Black Rock
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Black Rock
1/2
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2011 Bonamassa, Joe - Dust Bowl
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Dust Bowl
2/3
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2012 Bonamassa, Joe - No hits, no hype, just the best
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - No hits, no hype, just the best
1/1
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2012 Bonamassa, Joe - Driving Towards the Daylight
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Driving Towards the Daylight
1/3
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2013 Bonamassa, Joe - An Acoustic Evening At The Vienna Opera House [DVD]
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - An Acoustic Evening At The Vienna Opera House [DVD]
1/2
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2013 Bonamassa, Joe - The Borderline /Tour de Force, Live In London/ DVD
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - The Borderline /Tour de Force, Live In London/   DVD
1/1
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2013 Bonamassa, Joe - Shepherd´s Bush Empire / Tour de Force/ DVD
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Shepherd´s Bush Empire / Tour de Force/ DVD
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2013 Bonamassa, Joe - LIve In Hammersmith Apollo London/ Tour de Force DVD
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - LIve In Hammersmith Apollo London/ Tour de Force   DVD
0/0
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2014 Bonamassa, Joe - Different Shades of Blue
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Different Shades of Blue
1/2
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2015 Bonamassa, Joe - Muddy Wolf at Red Rocks
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Muddy Wolf at Red Rocks
0/1
recenze/hodnocení
Bonamassa, 2016 Bonamassa, Joe - Blues of Desperation
hodnocení/rating Bonamassa, Joe - Blues of Desperation
1/5
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000