Bon Jovi

Popmetalová kapela z New Jersey, u jejíhož zrodu v roce 1983 stáli zpěvák Jon Bon Jovi (vl. jménem John Francis Bongiovi), kytarista Dave Sabo (toho záhy vystřídal Richie Sambora), hráč na klávesy David Bryan, bubeník Tico Torres a baskytarista Alec John Such. Během téměř třiceti let existence BJ došlo v sestavě skupiny k jediné změně v roce 1994, kdy Suche vystřídal Hugh McDonald.

V průběhu své kariéry nahráli členové Bon Jovi jedenáct studiových alb, tři kompilace a jednu koncertní desku. Celosvětově kapela prodala 130 milionů kopií svých LP/CD, jejich komerčně nejúspěšnějším počinem bylo album Slippery When Wet z roku 1986. K největším hitům Bon Jovi patří mimo jiné skladby "You Give Love a Bad Name",... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bon 1984 Bon Jovi - Bon Jovi
hodnocení/rating Bon Jovi - Bon Jovi
0/0
recenze/hodnocení
Bon 1985 Bon Jovi - 7800° Fahrenheit
hodnocení/rating Bon Jovi - 7800° Fahrenheit
0/0
recenze/hodnocení
Bon 1986 Bon Jovi - Slippery When Wet
hodnocení/rating Bon Jovi - Slippery When Wet
2/3
recenze/hodnocení
Bon 1988 Bon Jovi - New Jersey
hodnocení/rating Bon Jovi - New Jersey
0/2
recenze/hodnocení
Bon 1990 Bon Jovi - Blaze of Glory (Jon Bon Jovi)
hodnocení/rating Bon Jovi - Blaze of Glory (Jon Bon Jovi)
1/1
recenze/hodnocení
Bon 1992 Bon Jovi - Keep the Faith
hodnocení/rating Bon Jovi - Keep the Faith
0/0
recenze/hodnocení
Bon 1994 Bon Jovi - Cross Road (14 Classic Grooves)
hodnocení/rating Bon Jovi - Cross Road (14 Classic Grooves)
0/0
recenze/hodnocení
Bon 1995 Bon Jovi - These Days
hodnocení/rating Bon Jovi - These Days
0/0
recenze/hodnocení
Bon 1997 Bon Jovi - Destination Anywhere (Jon Bon Jovi)
hodnocení/rating Bon Jovi - Destination Anywhere (Jon Bon Jovi)
0/0
recenze/hodnocení
Bon 2000 Bon Jovi - Crush
hodnocení/rating Bon Jovi - Crush
0/0
recenze/hodnocení
Bon 2002 Bon Jovi - Bounce
hodnocení/rating Bon Jovi - Bounce
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000