Bodin, Tomas

Tomas Bodin se narodil 9. dubna roku 1959 a už od svých dětských let se věnuje hudbě, kterou rovněž ve Stockholmu vystudoval. Coby hráč na klávesy působil v několika poloamatérských švédských kapelách, například v Mighty Skankers a Desert Honkers, svou profesionální kariéru však zahájil v roce 1985 v doprovodné skupině Roineho Stolta, což jej posléze přivedlo i do Stoltových Flower Kings.

Bodin se kromě působení ve Flower Kings občas věnuje i samostatnému vystupování a nahrávání, má za sebou již šest sólových alb, na jejichž vzniku se pochopitelně podíleli i členové jeho mateřské kapely. Jeho prozatím posledním sólovým dílem je album You Are (as Eggs & Dogs) z roku 2009.

Máme-li se obšírněji... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bodin, 1996 Bodin, Tomas - An Ordinary Night in my Ordinary Life
hodnocení/rating Bodin, Tomas - An Ordinary Night in my Ordinary Life
0/0
recenze/hodnocení
Bodin, 2002 Bodin, Tomas - Pinup Guru
hodnocení/rating Bodin, Tomas - Pinup Guru
0/0
recenze/hodnocení
Bodin, 2003 Bodin, Tomas - Sonic Boulevard
hodnocení/rating Bodin, Tomas - Sonic Boulevard
0/0
recenze/hodnocení
Bodin, 2005 Bodin, Tomas - I AM
hodnocení/rating Bodin, Tomas - I AM
2/2
recenze/hodnocení
Bodin, 2008 Bodin, Tomas - Cinematograaf
hodnocení/rating Bodin, Tomas - Cinematograaf
0/0
recenze/hodnocení
Bodin, 2009 Bodin, Tomas - You Are (as Eggs & Dogs)
hodnocení/rating Bodin, Tomas - You Are (as Eggs & Dogs)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio

Facebook

Reklama


copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000