Bluesberry

Bluesberry hrají světovou bluesovou klasiku i vlastní repertoár ve stylu klasického lidového blues, boogie a funky. Nechybí ani rockovější skladby v rytmu, jak sami říkají, „veselém a radostném“.
Skupina je celoživotním dílem skladatele, textaře, zpěváka, hráče na foukací harmoniku, akordeon, kytaru a slide kytaru Petara Introviče (ročník 1951). Vznikla v roce 1971 a prošla různě aktivními obdobími. Došlo v ní k mnoha personálním změnám, při kterých měl výhradní slovo vždy leader Introvič, kterému v kapele přezdívají „Praotec Fšech“.
Mezi zakládající členy patřil i bubeník a zpěvák Martin Kraus, který kapelu po neshodách opustil v roce 1984, vlastně byl vyhozen, a založil vlastní rockovější projekt... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bluesberry 1985 Bluesberry - EP Bluesberry (edice Pantonu Cesty)
hodnocení/rating Bluesberry - EP Bluesberry (edice Pantonu Cesty)
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 1988 Bluesberry - Bluesberry
hodnocení/rating Bluesberry - Bluesberry
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 1990 Bluesberry - Bluesberry ‎– Pocem Moje Stará
hodnocení/rating Bluesberry - Bluesberry ‎– Pocem Moje Stará
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 1991 Bluesberry - Bluesberry ‎– Hanspaul City
hodnocení/rating Bluesberry - Bluesberry ‎– Hanspaul City
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 1995 Bluesberry - Já to platím
hodnocení/rating Bluesberry - Já to platím
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 1998 Bluesberry - Malostranská Beseda 25 let
hodnocení/rating Bluesberry - Malostranská Beseda 25 let
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 2000 Bluesberry - Josefína
hodnocení/rating Bluesberry - Josefína
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 2003 Bluesberry - Co je to blues (Live 30 let)
hodnocení/rating Bluesberry - Co je to blues  (Live 30 let)
0/0
recenze/hodnocení
Bluesberry 2008 Bluesberry - Blues je třeba (1971-2008)
hodnocení/rating Bluesberry - Blues je třeba (1971-2008)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000