Blues Pills

Skupina Blues Pills vznikla v roce 2011 a u jejího zrodu kromě švédské zpěvačky Elin Larsson stáli dva bývalí členové Radio Moscow Zack Anderson (baskytara) a Cory Berry (bicí).

Anderson s Berrym potkali Elin Larsson v americké Iowě a brzy po natočení první demonahrávky se jich ujímá vydavatelství Crusher Records. Skupina se vydává na turné do Evropy a koncertuje zejména ve Španělsku a Francii, kde se k nim přidává teprve šestnáctiletý kytarista Dorian Sorriaux.

V květnu 2012 jim vychází EP „Bliss“ a v červenci singl „Black Smoke“. Budují si pověst výrazné koncertní skupiny, živě vystupují takřka neustále a objevují se i na řadě festivalů, převážně v Německu a v Belgii, ale zahrají si i v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Blues 2012 Blues Pills - Bliss (EP)
hodnocení/rating Blues Pills - Bliss (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Blues 2013 Blues Pills - Devil Man (EP)
hodnocení/rating Blues Pills - Devil Man (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Blues 2014 Blues Pills - Live at Rockpalast (Live EP)
hodnocení/rating Blues Pills - Live at Rockpalast (Live EP)
0/0
recenze/hodnocení
Blues 2014 Blues Pills - Blues Pills
hodnocení/rating Blues Pills - Blues Pills
0/1
recenze/hodnocení
Blues 2015 Blues Pills - Live
hodnocení/rating Blues Pills - Live
0/0
recenze/hodnocení
Blues 2016 Blues Pills - Woman in Gold
hodnocení/rating Blues Pills - Woman in Gold
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000