Blue Effect

STRUČNÁ HISTORIE

1968
• září-říjen - baskytarista Jiří Kozel (P-67, Colour Images) založil s Vladimírem Mišíkem (Uragan, Fontána, Matadors, skupina Karla Duby, New Force) a jeho spoluhráčem z New Force Vlado Čechem skupinu. Na kytaru měl hrát Kozlův spoluhráč z P-67 Petr Netopil.
• 3. října - tři dny před odjezdem Matadors do angažmá v muzikálu Hair je opouští Radim Hladík. Vzápětí se český kytarista č. 1 přidává k triu Kozel-Mišík-Čech. V Matadors jej vystřídal právě Netopil.
• začátek listopadu - sestavu doplnil kytarista a zpěvák Miloš Svoboda (Donald, Rogers Band), který se právě vrátil ze západoevropského angažmá. Skupina nazvaná Special Blue Effect - název vymyslel Mišík -... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Blue 1969 Blue Effect - Blue Taxi
hodnocení/rating Blue Effect - Blue Taxi
1/2
recenze/hodnocení
Blue 1969 Blue Effect - Slunečný hrob
hodnocení/rating Blue Effect - Slunečný hrob
2/4
recenze/hodnocení
Blue 1970 Blue Effect - Meditace
hodnocení/rating Blue Effect - Meditace
10/17
recenze/hodnocení
Blue 1970 Blue Effect - Coniunctio
hodnocení/rating Blue Effect - Coniunctio
4/5
recenze/hodnocení
Blue 1971 Blue Effect - Nová syntéza
hodnocení/rating Blue Effect - Nová syntéza
9/17
recenze/hodnocení
Blue 1971 Blue Effect - Kingdom Of Life
hodnocení/rating Blue Effect - Kingdom Of Life
1/1
recenze/hodnocení
Blue 1974 Blue Effect - Nová syntéza 2
hodnocení/rating Blue Effect - Nová syntéza 2
7/14
recenze/hodnocení
Blue 1974 Blue Effect - Modrý Efekt & Radim Hladík
hodnocení/rating Blue Effect - Modrý Efekt & Radim Hladík
11/17
recenze/hodnocení
Blue 1974 Blue Effect - A Benefit of Radim Hladík
hodnocení/rating Blue Effect - A Benefit of Radim Hladík
1/1
recenze/hodnocení
Blue 1977 Blue Effect - Svitanie
hodnocení/rating Blue Effect - Svitanie
10/15
recenze/hodnocení
Blue 1979 Blue Effect - Svět Hledačů
hodnocení/rating Blue Effect - Svět Hledačů
13/17
recenze/hodnocení
Blue 1981 Blue Effect - 33
hodnocení/rating Blue Effect - 33
13/17
recenze/hodnocení
Blue 2004 Blue Effect - Beatová síň slávy
hodnocení/rating Blue Effect - Beatová síň slávy
3/3
recenze/hodnocení
Blue 2008 Blue Effect - Blue Effect a hosté - Live
hodnocení/rating Blue Effect - Blue Effect a hosté - Live
9/8
recenze/hodnocení
Blue 2009 Blue Effect - Blue Effect 1969 - 1989: Alba & singly & bonusy
hodnocení/rating Blue Effect -  Blue Effect 1969 - 1989: Alba & singly & bonusy
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000