Bloodrock

Hardrocková skupina z Texasu Bloodrock, kterou vedl bubnující zpěvák Jim Rutledge, začínala ve stejné době jako Black Sabbath a Grand Funk Railroad, avšak nedosáhla i přes výborná první dvě LP takového věhlasu. K rodící se hard&heavy scéně přispěla nezaměnitelným zvukem kláves, používáním dvou kytar, pulsující rytmikou a někdy zvláštně sladěnými vícehlasy.

Na svém debutu dokázali Bloodrock vytvořit hodně temnou a depresivní atmosféru, k čemuž přispívaly i texty o smrti, pomstě. Na druhé desce dusnou atmosféru mírně odlehčili, přesto dokázali zachovat strašidelný pocity z jedničky. Byl tu také jediný větší hit kapely, morbidní osmiminutová D.O.A. Třetím LP se plně navrátili do kolejí vyjetých... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Bloodrock 1970 Bloodrock - Bloodrock
hodnocení/rating Bloodrock - Bloodrock
1/2
recenze/hodnocení
Bloodrock 1971 Bloodrock - Bloodrock 2
hodnocení/rating Bloodrock - Bloodrock 2
1/2
recenze/hodnocení
Bloodrock 1971 Bloodrock - Bloodrock 3
hodnocení/rating Bloodrock - Bloodrock 3
1/2
recenze/hodnocení
Bloodrock 1972 Bloodrock - U.S.A.
hodnocení/rating Bloodrock - U.S.A.
1/2
recenze/hodnocení
Bloodrock 1972 Bloodrock - Live
hodnocení/rating Bloodrock - Live
0/0
recenze/hodnocení
Bloodrock 1972 Bloodrock - Passage
hodnocení/rating Bloodrock - Passage
0/0
recenze/hodnocení
Bloodrock 1973 Bloodrock - Whirlwind Tongues
hodnocení/rating Bloodrock - Whirlwind Tongues
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000