Blood, Sweat & Tears

Americkou skupinu Blood, Sweat & Tears založil multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a producent Al Kooper, ve snaze propojit blues, rock a jazz. Rockový instrumentář spojit s dechovou sekcí a zpěvem byl odvážný nápad, ale ve své době nebyl jediný. Dříve nebo později se objevovaly další skupiny jako Lighthouse, Electric Flag, Chicago Transit Authority, Tower Of Power, Chase, Don Ellis...Kooper ovšem asistoval při vydání prvního alba a potom odešel. Kapela Blood, Sweat & Tears procházela v dalších letech své existence novými proměnami, které ne vždy byly ku prospěchu její pověsti - nicméně první čtyři alba jsou považována za kvalitní spojení žánru, kterému se začalo říkat big-band rock, rockjazz, anebo jazzrock první generace.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Blood, 1968 Blood, Sweat & Tears - Child is Father to the Man
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Child is Father to the Man
2/4
recenze/hodnocení
Blood, 1969 Blood, Sweat & Tears - Blood, Sweat & Tears
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Blood, Sweat & Tears
2/4
recenze/hodnocení
Blood, 1970 Blood, Sweat & Tears - Blood, Sweat & Tears 3
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Blood, Sweat & Tears 3
1/2
recenze/hodnocení
Blood, 1971 Blood, Sweat & Tears - BS&T 4
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - BS&T 4
1/2
recenze/hodnocení
Blood, 1972 Blood, Sweat & Tears - New Blood
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - New Blood
0/0
recenze/hodnocení
Blood, 1973 Blood, Sweat & Tears - No Sweat
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - No Sweat
0/0
recenze/hodnocení
Blood, 1974 Blood, Sweat & Tears - Mirror Image
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Mirror Image
0/0
recenze/hodnocení
Blood, 1975 Blood, Sweat & Tears - New City
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - New City
1/2
recenze/hodnocení
Blood, 1976 Blood, Sweat & Tears - More Than Ever
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - More Than Ever
0/0
recenze/hodnocení
Blood, 1977 Blood, Sweat & Tears - Brand New Day
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Brand New Day
0/0
recenze/hodnocení
Blood, 1980 Blood, Sweat & Tears - Nuclear Blues
hodnocení/rating Blood, Sweat & Tears - Nuclear Blues
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000