Blackmore's Night

Blackmore's Night je britsko-americké duo založené v roku 1997. Tvoria ho gitarista a skladateľ Ritchie Blackmore a multi-inštrumentalistka, textárka a speváčka Candice Night. Stretli sa spolu v roku 1989 a v roku 2008 uzavreli manželstvo. Už v dobe prípravy albumu Stranger In Us All (1995) od skupiny Rainbow prejavila Candice Night svoj hudobný talent ako sprievodná speváčka a textárka. Ritchie Blackmore cítil únavu z hard-rocku, ktorý bol v kapelách ako Deep Purple a Rainbow významnou súčasťou jeho života. Obaja však mali spoločnú vášeň a tou bola európska renesančná hudba 15. a 17. storočia a aj klasický skladateľ Johann Sebastian Bach. Dali dokopy svoje priezviská a tak vzniklo Blackmore's Night. Hudobne šlo o projekt venovaný hlavne folk-rocku... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Blackmore's 1997 Blackmore's Night - Shadow Of The Moon
hodnocení/rating Blackmore's Night - Shadow Of The Moon
1/2
recenze/hodnocení
Blackmore's 1999 Blackmore's Night - Under A Violet Moon
hodnocení/rating Blackmore's Night - Under A Violet Moon
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2001 Blackmore's Night - Fires At Midnight
hodnocení/rating Blackmore's Night - Fires At Midnight
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2003 Blackmore's Night - Ghost Of A Rose
hodnocení/rating Blackmore's Night - Ghost Of A Rose
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2003 Blackmore's Night - Past Times With Good Company (live)
hodnocení/rating Blackmore's Night - Past Times With Good Company (live)
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2004 Blackmore's Night - Beyond The Sunset - The Romantic Collection
hodnocení/rating Blackmore's Night - Beyond The Sunset - The Romantic Collection
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2006 Blackmore's Night - The Village Lanterne
hodnocení/rating Blackmore's Night - The Village Lanterne
1/2
recenze/hodnocení
Blackmore's 2006 Blackmore's Night - Winter Carols
hodnocení/rating Blackmore's Night - Winter Carols
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2008 Blackmore's Night - Secret Voyage
hodnocení/rating Blackmore's Night - Secret Voyage
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2010 Blackmore's Night - Greatest Hits
hodnocení/rating Blackmore's Night - Greatest Hits
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2010 Blackmore's Night - Autumn Sky
hodnocení/rating Blackmore's Night - Autumn Sky
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2012 Blackmore's Night - A Knight In York (live)
hodnocení/rating Blackmore's Night - A Knight In York (live)
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2013 Blackmore's Night - Dancer And The Moon
hodnocení/rating Blackmore's Night - Dancer And The Moon
0/0
recenze/hodnocení
Blackmore's 2015 Blackmore's Night - All Our Yesterdays
hodnocení/rating Blackmore's Night - All Our Yesterdays
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000