Blackfield

Projekt skladatele, zpěváka a kytaristy Stevena Wilsona (Porcupine Tree, No-Man) a hvězdy izraelského rocku, zpěváka, kytaristy a klávesáka Aviva Geffena.

 

Audio ukázky

Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Blackfield 2004 Blackfield - Blackfield
hodnocení/rating Blackfield - Blackfield
2/5
recenze/hodnocení
Blackfield 2007 Blackfield - Blackfield II
hodnocení/rating Blackfield - Blackfield II
2/5
recenze/hodnocení
Blackfield 2011 Blackfield - Welcome To My DNA
hodnocení/rating Blackfield - Welcome To My DNA
2/6
recenze/hodnocení
Blackfield 2013 Blackfield - IV
hodnocení/rating Blackfield - IV
2/4
recenze/hodnocení
Blackfield 2017 Blackfield - V
hodnocení/rating Blackfield - V
4/9
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000