Black Widow

Príbeh najnepravdivejšie označkovanej skupiny v histórii rockovej hudby (priradenie k Black Sabbath iba na základe okultistického imidžu, aj dnes sa možno dočítať v encyklopédiách, že hrali hudbu podobnú Black Sabbath, dokonca to píšu aj v booklete v CD reedíciách, čo je fakt dosť sila, akoby to pisateľ ani nepočul) začal koncom 60-tych rokov v Leicestri, kde sa dali dokopy Jim Gannon (gitara), Jess „Zoot“ Taylor (organ), Kip Trevor (spev), Clive Jones (saxofón, flauta, klarinet), Bob Bond (basa), Clive Box (bicie) a Kay Garret (speváčka) a založili skupinu Pesky Gee. Tá v roku 1969 nahrala jeden singel „Where Is My Mind/Place Of Heartbreak“ a album „Exclamation Mark“, na ktorom sa nachádzali prevažne prebraté skladby.

V roku 1970... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Black 1970 Black Widow - Sacrifice
hodnocení/rating Black Widow - Sacrifice
4/4
recenze/hodnocení
Black 1971 Black Widow - Black Widow
hodnocení/rating Black Widow - Black Widow
1/1
recenze/hodnocení
Black 1972 Black Widow - III
hodnocení/rating Black Widow - III
1/1
recenze/hodnocení
Black 1997 Black Widow - IV (1972)
hodnocení/rating Black Widow - IV (1972)
1/1
recenze/hodnocení
Black 1999 Black Widow - Return to the Sabbath (1969)
hodnocení/rating Black Widow - Return to the Sabbath (1969)
0/0
recenze/hodnocení
Black 2003 Black Widow - Come to the Sabbath: Anthology
hodnocení/rating Black Widow - Come to the Sabbath: Anthology
0/0
recenze/hodnocení
Black 2007 Black Widow - Demons of the night gather to see Black Widow live
hodnocení/rating Black Widow - Demons of the night gather to see Black Widow live
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000