Black Label Society

Americká skupina BLACK LABEL SOCIETY vznikla v roku 1998. Založil ju gitarista Zakk Wylde, dobre známy svojou 20 rokov trvajúcou prácou pre ikonu hard & heavy – Ozzyho Osbournea.
Rokmi sa Zakk vypracoval na rešpektovaného a uctievaného gitaristu a s BLACK LABEL SOCIETY sa stala heavy metalová inštitúcia - nekompromisný, nefiltrovaný a nespútaný rock and roll. Stojí za ňou veľká fanúšikovská základňa, známa pod menom „Berserkers“. Spoločnými silami razia heslo SDMF - Strength, Determination, Merciless, Forever - čo sa premieta aj do tvorby samotnej skupiny.
Wylde netají, že inšpiráciu čerpá od fanúšikov, ale aj významných gitaristov - Randy Rhoads, Eddie Van Halen, Frank Marino, Al Di Meola, John McLaughlin a Albert Lee. Spevácky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Black 1999 Black Label Society - Sonic Brew
hodnocení/rating Black Label Society - Sonic Brew
1/1
recenze/hodnocení
Black 2000 Black Label Society - Stronger Than Death
hodnocení/rating Black Label Society - Stronger Than Death
0/0
recenze/hodnocení
Black 2001 Black Label Society - Alcohol Fueled Brewtality [Live]
hodnocení/rating Black Label Society - Alcohol Fueled Brewtality [Live]
0/0
recenze/hodnocení
Black 2002 Black Label Society - 1919 Eternal
hodnocení/rating Black Label Society - 1919 Eternal
0/0
recenze/hodnocení
Black 2003 Black Label Society - The Blessed Hellride
hodnocení/rating Black Label Society - The Blessed Hellride
0/0
recenze/hodnocení
Black 2003 Black Label Society - Boozed,Boozed,And Broken-Boned
hodnocení/rating Black Label Society - Boozed,Boozed,And Broken-Boned
0/0
recenze/hodnocení
Black 2004 Black Label Society - Hangover Music Vol VI
hodnocení/rating Black Label Society - Hangover Music Vol VI
0/0
recenze/hodnocení
Black 2005 Black Label Society - Mafia
hodnocení/rating Black Label Society - Mafia
0/0
recenze/hodnocení
Black 2005 Black Label Society - Kings Of Damnation 98-04
hodnocení/rating Black Label Society - Kings Of Damnation 98-04
0/0
recenze/hodnocení
Black 2006 Black Label Society - Shot To Hell
hodnocení/rating Black Label Society - Shot To Hell
0/0
recenze/hodnocení
Black 2006 Black Label Society - The European Invasion - Doom Troopin' Live
hodnocení/rating Black Label Society - The European Invasion - Doom Troopin' Live
0/0
recenze/hodnocení
Black 2009 Black Label Society - Skullage
hodnocení/rating Black Label Society - Skullage
0/0
recenze/hodnocení
Black 2010 Black Label Society - Order Of The Black
hodnocení/rating Black Label Society - Order Of The Black
0/0
recenze/hodnocení
Black 2011 Black Label Society - The Song Remains Not The Same
hodnocení/rating Black Label Society - The Song Remains Not The Same
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000